Γενική απεργία 16/3: Προσυγκέντρωση ΔΗ.Κ.Ε.Α στα σκαλάκια της Πλατείας Συντάγματος 10:30

1136

Πανεργατικός-παλλαϊκός συναγερμός την Πέμπτη 16/3-Πανεργατική-παλλαϊκή και δυναμική κινητοποίηση στο Σύνταγμα για μια ενωτική μαχητική και μεγαλειώδη πορεία.

Τέρμα στη συγκάλυψη-Στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του εφιάλτη των Τεμπών και πρώτα απ’ όλα Μητσοτάκης και Καραμανλής.

Στο σκαμνί όλοι οι πρωθυπουργοί και Υπουργοί Μεταφορών από το 2000 μέχρι σήμερα.

  • Επανάκτηση των σιδηροδρομικών μεταφορών και δικτύων από το Δημόσιο και δημόσια, κοινωνική και αξιοκρατική διαχείρισή τους με λαϊκό έλεγχο και ανασυγκρότησή τους.
  • Ανατροπή του σημερινού μνημονιακούολιγαρχικού και ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και των εξ “αριστερών” και ακροδεξιών παραφυάδων τους ΜΕΡΑ-25 και Ελληνική Λύση.
  • Ενωτικό λαϊκό μέτωπο, πέραν από πολιτικές προελεύσεις, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και όχι αποικία της Γερμανικής Ευρώπης, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
  • Για μια Ελλάδα με επαναθεμελιωμένο, σύγχρονο, αποδοτικό κράτος.
  • Για μια Ελλάδα παραγωγική και τεχνολογικά προωθημένη.
  • Για μια Ελλάδα με πραγματική δημοκρατία και ισχυρή εθνική, αμυντική και πολιτιστική ταυτότητα, ικανή να προασπίσει την ασφάλεια, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα μακριά από λογικές υποχώρησης, κατευνασμού και φοβικών συνδρόμων.

Το “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης” θα πραγματοποιήσει ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα σκαλάκια της Πλ. Συντάγματος την Πέμπτη 16/3 στις 10:30, δίπλα στην έξοδο του μετρό επί της Πλατείας.

Να είμαστε όλοι/ες εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας