Γεμίστε όλη την Ελλάδα με το «Ζ»-Σύμβολο συντριβής της Νατοϊκής-Αγγλοσαξωνικής αποικιοκρατίας

3688

Η ανταπόκριση που βρήκε η αφίσα της “Δημοκρατικής Κίνησης για την Εθνική Απελευθέρωση” με το “Ρωσία έχει δίκιο”, το «Ζ» και τους BRICS, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στην iskra, που πρωτοδημοσιεύθηκε η αφίσα, κατακλυστήκαμε από μηνύματα αλληλεγγύης και τηλεφωνήματα ενθάρρυνσης και συμπαράστασης.

Σήμερα απ’ αυτή τη θέση καλούμε όλους τους δημοκράτες και πατριώτες και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να διαδώσουν το «Ζ» παντού και να διαδόσουν το «Ζ» ως σύμβολο αντίστασης και αγώνα ενάντια στον πόλεμο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ στην Ουκρανία. Ως σύμβολο ήττας και συντριβής της Νατοϊκής Αγγλοσαξωνικής νεοαποικιοκρατίας.

Να διαδώσουν το «Ζ» κυρίως ως σύμβολο ελπίδας για ένα νέο κόσμο κατά της “παγκοσμιοποίησης” των πολυεθνικών κολοσσών και της ισοπέδωσης κρατών, λαών και πολιτισμών.

Ένα νέο κόσμο πλουραλιστικό όπου μεσαίες και μικρότερες χώρες θα μπορούν να είναι κυρίαρχες και ανεξάρτητες, να έχουν δικαιώματα, φωνή και υπόσταση για την ανάπτυξή τους για να υποστηρίζουν τα δίκια τους.

Ζωή στην Ελπίδα!

Ζωή για ένα κόσμο με νέους κανόνες συνεργασίας, δικαιοσύνης και συνανάπτυξης!

Οι λαοί να περάσουν στο προσκήνιο!

Οι σύγχρονοι αντιαποικιακοί και αντϊμπεριαλιστικοί αγώνες είναι αγώνες κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης υπό την τρομοκρατία ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας