Φτώχεια-εξαθλίωση στη Βρετανία-Ένας στους τρεις παραλείπει ολόκληρα γεύματα!

1014

Αξιοθρήνητες καταστάσεις στη καταρρέουσα Ευρώπη

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα αν από το επόμενο φθινόπωρο μείνει χωρίς ρωσικό φυσικό αέριο & πετρέλαιο

Λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου κάνουν σημαντικές περικοπές στη θέρμανση, στα εστιατόρια και στις μετακινήσεις με αυτοκίνητα.

Μάλιστα, τουλάχιστον 1 στους 4 έχει κάνει σημαντικές περικοπές στην διατροφή του!

Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο σπάει ρεκόρ τους τελευταίους μήνες, ως απόρροια της ενεργειακής κρίσης και των μέτρων κατά της Ρωσίας.

Το 27% των Βρετανών παραλείπει ολόκληρα γεύματα μέσα στην ημέρα, ενώ το 65% δεν ανοίγει καν τη θέρμανση στο σπίτι.

Η έρευνα διεξήχθη από την Ipsos σε άτομα ηλικίας 16 έως 75 ετών.

2061 Βρετανοί απάντησαν συνολικά στις ερωτήσεις.

Από αυτούς, το 52% έχει εγκαταλείψει την έξοδο σε εστιατόρια και άρχισε να τρώει στο σπίτι, το 44% έχει σταματήσει να οδηγεί, το 44% έχει πάει για ψώνια σε φθηνότερα σούπερ μάρκετ και το 19% έχει δανειστεί χρήματα για να ξεπληρώσει το χρέος.

«Ο πληθωρισμός αναμένεται να ανέλθει στο 10% μέχρι το τέλος του έτους, έτσι πολλοί άνθρωποι πρέπει να αλλάξουν τις συνήθειές τους για να κρατήσουν χαμηλούς λογαριασμούς», αναφέρει το Skynews.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα αν από το επόμενο φθινόπωρο η Βρετανία μείνει εντελώς χωρίς ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα θυμίζουμε πως το πρώην αφεντικό της αλυσίδας σουπερμάρκετ Sainsbury, Τζάστιν Κινγκ, είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το “τέλος της χρυσής εποχής των τροφίμων”, προειδοποιώντας για την πραγματική πείνα που έρχεται στον δυτικό κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας