ΗΠΑ και αμερικανόδουλοι της ΕΕ χρησιμοποιούν ως «πειραματόζωο» την Ευρώπη

1228
ΗΠΑ και αμερικανόδουλοι της ΕΕ

Η Ελλάδα ξέρει καλά τι σημαίνει πειραματόζωο με τα όσα τράβηξε και τραβάει με τα μνημόνια αλλά και με τους «συμμάχους» της στο ΝΑΤΟ, που καλύπτουν, αν δεν στηρίζουν κιόλας, τον επεκτατισμό της Τουρκίας.

Σε «πειραματόζωο» πολύ χειρότερης έκδοσης εξελίσσεται τώρα η Ουκρανία.

Η Ουκρανία βλέπουμε τώρα να καταστρέφεται κυριολεκτικά και να σέρνει στον όλεθρο, στην αμερικάνικη κατοχή, την στρατιωτικοποίηση και τον ολοκληρωτισμό όλη την Ευρώπη.

Είναι τραγικό ότι τόσο το ανδρείκελο των ΗΠΑ στο Κίεβο, ο Ζελένσκι, όσο και οι ανοικτά ή συγκαλυμμένα νεοναζιστές της Ουκρανίας, απεδείχθησαν άριστοι και τυφλοί εκτελεστές των αμερικάνικων σχεδιασμών για να σκεπάσουν την Ευρώπη με ένα νέο και ίσως χειρότερο τώρα, ψυχροπολεμικό ζουρλομανδύα.

Υπήρξε παράλογη και εντυπωσιακή η επιμονή των ιθυνόντων του Κιέβου να εντάξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, ως νέα αφετηρία για την ολοκλήρωση της ασφυκτικής Νατοϊκής περικύκλωσης της Ρωσίας. Όπως υπήρξε απάνθρωπα εντυπωσιακή η επιμονή των ανδρεικέλων του Κιέβου να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις συμφωνίες του Μίνσκ και πολύ χειρότερα να διεξάγουν ένα αμείλικτο πόλεμο, βομβαρδισμούς, δολοφονίες και διώξεις των ρωσόφωνων και Ρώσων πολιτών αλλά και της ελληνικής μειονότητας στην Ανατ. Ουκρανία.

Αυτές οι καταστάσεις είχαν φθάσει στο απροχώρητο το τελευταίο διάστημα, με σχεδιασμένο στόχο να προκαλέσουν την αναγκαστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Εισβολή ως ύστατη λύση για τη διάσωση του ρωσόφωνου πληθυσμού και την αποτροπή μιας Ουκρανίας ως επικίνδυνου επιθετικού πυλώνα του νέου ψυχρού πολέμου.

Το ανομολόγητο σχέδιο των ΗΠΑ ήταν να ρίξουν τον Πούτιν και την Ρωσία σε ένα Ουκρανικό πολεμικό βάλτο και να εμφανίσουν τον Πρόεδρο της Ρωσίας ως «πολεμοκάπηλο» και τη σύγχρονη Ρωσία ως επεκτατική φιλοπόλεμη δύναμη.

Πολύ πιο φρικτά, η Ουκρανική τραγωδία αποτελεί για τις ΗΠΑ το όχημα για να περάσει η Ευρώπη σε ασφυκτική αμερικάνικη κατοχή, εγκαταλείποντας κάθε διαφοροποίηση από τον αμερικανοατλαντισμό και πιο τραγικά για να απλωθεί σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο ένα πέπλο ολοκληρωτισμού με ουσιαστική κατάλυση ελευθεριών, εργασιακών δικαιωμάτων και δημοκρατικών κατακτήσεων.

Για την Ελλάδα δεν το συζητάμε, κινδυνεύει επιπλέον και διπλά: Να καταστεί ολοκαύτωμα ως αμερικάνικο στρατιωτικό προτεκτοράτο εναντίον της Ρωσίας ή “μεζές” στις ορέξεις της «απαραίτητης» για τη Δύση Τουρκίας, η οποία δεν θα διστάσει, έναντι των κατάλληλων ανταλλαγμάτων, να προχωρησει σε ανοιχτή φιλοαμερικάνικη στροφή.

Θα τα ανεχθούμε δουλικά όλα τούτα ή επιτέλους θα αφυπνιστούμε και θα αντιδράσουμε;

Οι λαοί από το ποδαράκι τους κρέμονται και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αν δεν θέλουν να ξεπέσουν στην δούλωση, στη ζητιανιά και τον αφανισμό!

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας