Φρενοκομείο-Β.Στίγγας στον Άρειο-Πάγο-“Επανέλαβα τις καταγγελίες-Δεν θα πω αν κατονόμασα πρόσωπα”

907

Σκέτο φρενοκομείο η κατάσταση στους “Σπαρτιάτες”-Περίεργες τοποθετήσεις, αινιγματικές, δυσνόητες με μισόλογα ο Β. Στίγγας

Για περισσότερες  από τέσσερις ώρες παρέμεινε στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας ο οποίος κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί με αφορμή τις καταγγελίες του περί «Greek Mafia».

Ήταν η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος των Σπαρτιατών πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων που έθεσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργια Αδειλίνη σχετικά με τις αναφορές του από το βήμα της Βουλής με τις οποίες έβαλε στο «κάδρο» τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Απάντησα ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις της εισαγγελέως» ανέφερε ο κ. Στίγκας βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο και πρόσθεσε «Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση».

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων είπε πως στην πολύωρη κατάθεση του επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες σας για εκβιασμούς.

«Τις επανέλαβα, δεν θα ήθελα να πω αυτή τη στιγμή εάν κατονόμασα πρόσωπα και ποιους κατονόμασα. Αυτό θα το δει η κυρία Εισαγγελέας» δήλωσε και συνέχισε να δέχεται ερωτήσεις .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όσον αφορά τα καταγγελλόμενα ότι κάποιοι πήγαν να βάλουν χέρι στην κρατική επιχορήγηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Προχώρησα λίγο παραπάνω, εν πάση περιπτώσει είναι όλο μαζί…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δώσατε κάποια στοιχεία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κάποιοι προσπάθησαν και με τη συμπεριφορά τους να κάνουν όχι μόνο αυτό,, αλλά και αλλά πράγματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσείς αυτή τη στιγμή αισθάνεστε απειλούμενος και εκβιαζόμενος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει, αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ηλίας Κασιδιάρης παίζει ρόλο σε όλα αυτά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα σας το πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει.

Μεταξύ των επιλογών που έχει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι και η κλήση νέων μαρτύρων αν κριθεί απαραίτητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας