Φρανκφούρτη: Παρέδωσε χαμένη επιταγή αξίας 4,6εκατ.€, του έδωσαν ανταμοιβή έξι πακέτα…ζελεδάκια

649

Ο Ανουάρ βρήκε μια επιταγή με το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατ. ευρώ της εταιρίας «Haribo», και αποφάσισε να την επιστρέψει.

Η επιταγή φέρεται να είχε εκδοθεί στη «Haribo» από έναν μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας από την Φρανκφούρτη δεν το σκέφτηκε για πολύ. Αμέσως επικοινώνησε με την εταιρεία προκειμένου να παραδώσει την επιταγή. «Ήταν τόσο μεγάλο το ποσό που δεν μπορούσα καν να το προφέρω» είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, όταν ο δικηγόρος της εταιρείας επικοινώνησε μαζί του, του ζήτησαν να καταστρέψει την επιταγή, αφού πρώτα τους έστελνε μια φωτογραφία ως απόδειξη ότι την είχε.

Το ευχαριστώ της εταιρείας

Έτσι ακολούθησε τις οδηγίες τους και λίγες μέρες αργότερα έλαβε ως χειρονομία ευγνωμοσύνης από την γερμανική εταιρεία γλυκών, ένα δέμα που είχε έξι σακουλάκια με ζαχαρωτά.

Όπως ήταν λογικό ο Ανουάρ δεν εντυπωσιάστηκε από την ανταμοιβή, καθώς είχε προσφέρει μια τεράστια επιταγή στην εταιρεία και θεωρώντας πως την γλίτωσε από πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Με αυτό το σκεπτικό βέβαια δεν φαίνεται να συμφωνεί η εταιρεία, αφού η με δήλωσή της στα τοπικά Μέσα ανέφερε πως «εφόσον ήταν μια επιταγή με όνομα και στοιχεία, κανένας άλλος πλην της εταιρείας δεν θα μπορούσε να την εξαργυρώσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας