Φιάσκο, τα γυρνάνε οι Ουκρανοί, ο πύραυλος στην Πολωνία ήταν Ουκρανικός

1046

Ο Zelensky προσπάθησε να εξαπατήσει το ΝΑΤΟ

Η Πολωνία βρέθηκε στο διεθνές επίκεντρο… λόγω της πτώσης ενός Ουκρανικού πυραύλου που σκότωσε 2 πολωνούς αγρότες στο χωριό Przewodow 6 χιλιόμετρα από τα Ουκρανικά σύνορα.
Όμως η πτώση ενός Ουκρανικού πυραύλου στην Πολωνία θα ήταν παραλειπόμενο εάν δεν είχε προηγηθεί η προσπάθεια του καθεστώτος Zelensky να εμπλέξει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με την Ρωσία…
Οι Ουκρανοί εκτέθηκαν, ο Zelensky ο Πρόεδρος της Ουκρανίας εκτέθηκε, γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο πύραυλος είναι Ουκρανικός αλλά είπαν ψέματα, προσπάθησαν να εξαπατήσουν το ΝΑΤΟ… ώστε η Βορειοατλαντική Συμμαχία να εμπλακεί σε πόλεμο με την Ρωσία…
Μετά τον ανελέητο βομβαρδισμό της Ουκρανίας στις 15 Νοεμβρίου 2022 από τις Ρωσικές δυνάμεις καταστρέφοντας το 45% της υποδομής ενέργειας της Ουκρανίας, οι Ουκρανοί ενορχήστρωσαν το σχέδιο εμπλοκής του ΝΑΤΟ…
Κατασκεύασαν την μυθοπλασία ότι ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία 6 χιλιόμετρα από τα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας… ήταν ρωσικός, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος… να εμπλακεί το ΝΑΤΟ στον πόλεμο αφού η Πολωνία είναι μέλος του ΝΑΤΟ…
Παρεμπιπτόντως ο S300 έπεσε στην Πολωνία αλλά οι Patriot το αμερικανικό αντιαεροπορικό και αντιπυραυλικό σύστημα… δεν ενεργοποιήθηκε…
Ως γνωστό η Πολωνία έχει πολλούς Patriot στο έδαφος της…
Όμως οι αμερικανοί… έσπευσαν να αδειάσουν τον Zelensky αφού από την πρώτη στιγμή, ανέφεραν ότι ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία είναι Ουκρανικός…
Οι Ουκρανοί όμως επέμειναν και ζήτησαν να έχουν πρόσβαση στο σημείο της πτώσης του πυραύλου S-300… και τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά…

Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις: Ναι ο πύραυλος ίσως είναι Ουκρανικός

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναγνώρισαν ότι τα συντρίμμια που έπεσαν στην Πολωνία θα μπορούσαν να ήταν από ουκρανικό πύραυλο
Ο Yury Ignat, εκπρόσωπος της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σημείωσε ότι τα πυρομαχικά θα μπορούσαν να είχαν εκτοξευθεί τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Ουκρανία.
Ωστόσο παραδέχθηκε ότι τουλάχιστον μερικά από τα συντρίμμια που έπεσαν στην Πολωνία θα μπορούσαν να ήταν από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την ουκρανική πλευρά.
Σε συνέντευξή του στην Washington Post ο Ουκρανός Ignat, υποστήριξε ότι την ημέρα του συμβάντος εκτοξεύτηκαν πολλές ρουκέτες και από τις δύο πλευρές.
Από αυτή την άποψη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το βλήμα, τμήματα του οποίου έπεσαν στην Πολωνία, θα μπορούσε να είναι τόσο ρωσικό όσο και ουκρανικό.
«Το αποτέλεσμα αυτής της μάχης χρησιμοποιώντας την αεράμυνα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε»,
Όπως σημειώνει η Washington Post, ο Ignat παραδέχτηκε ότι ορισμένα από τα συντρίμμια θα μπορούσαν να ανήκουν στον ουκρανικό πύραυλο.
Τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας εκτόξευσαν τουλάχιστον 30 πυραύλους» κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.

Οι ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν: Ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία είναι Ουκρανικός

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν ότι ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία, είναι ξεκάθαρα Ουκρανικός.
«Αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Πολωνίας έχουν έρθει σε επαφή με την Ουκρανία για να διευκρινίσουν τα γεγονότα».
«Μιλήσαμε δημόσια για το γεγονός ότι οι πληροφορίες που έχουμε επιβεβαιώνουν την προκαταρκτική εκτίμηση του Προέδρου της Πολωνίας, Andrzej Duda ότι ηέκρηξη ήταν πιθανότατα το αποτέλεσμα ενός ουκρανικού πυραύλου αεράμυνας που έπεσε στην Πολωνία».
«Ωστόσο, το κύριο σημείο εδώ είναι ότι η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έχουμε πει πολλές φορές», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, προσθέτοντας ότι «το μέρος που είναι τελικά υπεύθυνο για αυτό το τραγικό περιστατικό είναι η Ρωσία, η οποία ξεκίνησε μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων στην Ουκρανία».

Για την εκεχειρία…

Ο Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία προσπαθεί για μια «σύντομη εκεχειρία» στην Ουκρανία, αλλά η Ουκρανία είναι αντίθετη, γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι ένα βήμα που θα επέτρεπε στην Ρωσία να «αποκαταστήσει τη δύναμή του».
Οι αμερικανοί ωστόσο δεν σχολίασαν την εν λόγω αναφορά….

Παρέμβαση Ρωσίας: Η Ουκρανία ήθελε να εμπλέξει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο

Οι ουκρανικές αρχές προσπαθούν να εμπλέξουν το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με την Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Οι ουκρανικές αρχές όχι μόνο ζητούν από την Ουάσιγκτον ακόμη περισσότερη στρατιωτική βοήθεια, αλλά προσπαθούν επίσης να προκαλέσουν μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του ΝΑΤΟ».
Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα είχε ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση εάν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν είχαν στρέψει την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας για δεκαετίες.

Η Ρωσία φταίει για όλα

«Η Ρωσία φταίει για όλα», η Δύση, η Ουκρανία μονίμως αυτό υποστηρίζουν, αναφέρει ο ρώσος πρέσβης… είναι ο εύκολος τρόπος παραγνωρίζοντας τα εγκληματικά λάθη της Ουκρανίας…

Ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας μπορεί να τελειώσει πριν από την απελευθέρωση όλων των εδαφών

Ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μ. Podolyak, δήλωσε ότι ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει πριν η Ουκρανία απελευθερώσει όλα τα εδάφη με στρατιωτικά μέσα.
Ο Podolyak σχολίασε τη δήλωση του αρχηγού του επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley ότι η πιθανότητα στρατιωτικής απελευθέρωσης όλων των κατεχόμενων εδαφών από την Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας, είναι πολύ χαμηλή

Η Ρωσία θα αναδιατάξει μέρος των δυνάμεων για την επίθεση στο Bakhmut

« Η Ρωσία θα προσπαθήσει να αναδιατάξει μέρος των δυνάμεων που πήρε από την Kherson για να ενισχύσει την επίθεση κοντά στο Bakhmut στο Donetsk».
«Ρωσικές μονάδες έχουν κατασκευάσει νέα χαρακώματα κοντά στα σύνορα με την Κριμαία, καθώς και κοντά στον ποταμό Siverskyi, μεταξύ των περιοχών Donetsk και Luhansk.
Ορισμένα από αυτά τα μέρη απέχουν έως και 60 χιλιόμετρα από την υπάρχουσα γραμμή του μετώπου και προμηνύουν ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για περαιτέρω μεγάλες επιθέσεις.
853dc860b96b4249ad799c21fb30fea3.jpeg

gettyimages-1244822032-3e25e14932fdbff18efa4439932df50035a3def6-s1100-c50.jpg

thumbs_b_c_056f640cb1b8b49d36c682b2c434f38e.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας