Εθνικιστική εκδήλωση Ερντογάν με… Ελληνικές(;) παρουσίες

Τα φαραωνικά σχέδια του Ερντογάν δομούνται και προβάλλονται, ωστόσο τα Ελλαδικά ΜΜΕ απλώς τα αγνοούν(;), αφού στα πλαίσια της ευρωατλαντικής συμμαχίας “πρέπει να είμαστε ενδοτικοί και… φίλοι”.

Νέο show λοιπόν του Ερντογάν, σχετικό και πάλι με τα Ισλαμοφασιστικά Οθωμανικά του όνειρα, εκδήλωση για τη…”Μεγάλη Ρούμελη”! Βεβαίως καθείς μπορεί να έχει όνειρα, ακόμη και ονειρώξεις, αρκεί να μην τα πραγματοποιεί, εάν αυτά θίγουν γειτονικά κράτη και άλλους ανθρώπους.

Το ζήτημα όμως που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι άλλο: Τι δουλειά μπορεί να είχε στο ιμπεριαλφασιστικό show ενός Τούρκου προέδρου η αρχηγός νομίμου Ελληνικού πολιτικού κόμματος και μάλιστα να…τιμάται από αυτόν; Είχε τέτοια δουλειά, όση έχει και η αλεπού στο παζάρι.

Μια παρεούλα Ελλήνων πολιτών, πλην αυτοπροσδιοριζόμενων ως Τούρκων, ήταν εκεί! Μεταξύ αυτών και η πρόεδρος του Ελληνικού(!) κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), η Τσιγντέμ Ασάφογλου, ο σύζυγός της, οι παράνομοι ψευτομουφτήδες από την Ελληνική Θράκη, αλλά και η οικογένειά του μακαρίτη Αχμέτ Σαδήκ, του πρωτοπόρου στον εκτουρκισμό της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (σσ ο Σαδήκ είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα το 1996, δυστύχημα το οποίο από κάποιους είχε χαρακτηριστεί ως “ύποπτο”).

Αξιοσημείωτο, πως στην εκδήλωση μεγαλοϊδεατισμού του Ερντογάν βρισκόταν και πρώην ηγετικά στελέχη παραστρατιωτικών μονάδων από την πρώην Γιουγκοσλαβία (Κόσσοβο, Βοσνία κα), πιθανώς διότι συνέβαλαν στο όνειρο του Σουλτάνου, αλλά τέτοιες “λεπτομέρειες” δεν πτοούν ούτε την Τσιγντέμ, ούτε τους ψευτομουφτήδες, οι οποίοι προφανώς δεν θα μπορούσαν να χάσουν την τουρκεθνικιστική βράβευση και φωτογράφιση με τον ίδιο τον Ερντογάν. Ασφαλώς ούτε και η Σαδηκοοικογένεια θα μπορούσε να το χάσει, κι έτσι και αυτοί φωτογραφήθηκαν με τον Ερντογάν και το βιβλίο-βιογραφία του μακαρίτη ηγέτη, ηγέτη του τουρκικού βραχίονα στη Θράκη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι απλά:

* Πώς γίνεται Έλληνες πολίτες -μεταξύ αυτών και αρχηγός κόμματος!- να συμμετέχουν και να βραβεύονται σε εκδήλωση σκληροπυρηνικού τουρκικού εθνικισμού του βαθύτατου τουρκικού (παρα)κράτους;

* Πώς γίνεται να είναι ανεκτό Έλληνες πολίτες να νομιμοποιούν -δια της παρουσίας τους- τα όνειρα του τουρκικού εθνικισμού εις βάρος της χώρας της οποίας είναι πολίτες;

* Πώς γίνεται να τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα,  αλλά και ούτε καν να συλλαμβάνονται όταν επέστρεψαν;

* Πώς γίνεται δύο τύποι να παριστάνουν – κατά συρροή- τους μουφτήδες (σσ ενώ δεν είναι!) και να μην συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές Αρχές;

Είναι πραγματικά απίστευτο το να απαγορεύεται η συμμετοχή Ελληνικών πολιτικών κομμάτων στις εκλογές με διάφορες προφάσεις και αιτίες, αλλά να επιτρέπεται η εντός της Ελλάδας λειτουργία φασιστικού κόμματος με τουρκικό εθνικό πρόσημο, του οποίου η αρχηγός μάλιστα βραβεύεται από τον ίδιο τον Ερντογάν σε εκδήλωση για να επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας κατά – και- της Ελλάδας.

Τελικά, υπάρχει πολιτικό προσωπικό που να προασπίζει τα εθνικά μας συμφέροντα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας