«Επίσκεψη» Ζελένσκι στο… Μπάκχμουτ;–Ενώ Ουκρανοί ελέγχουν μόνο το 17% της πόλης;

1424

«Eίναι στο Κραματόρσκ» λένε οι Ρώσοι

Επίσκεψη στην πρώτη γραμμή του Μπάκχμουτ υποτίθεται ότι έκανε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην ευρύτερη περιοχή του Ντονέτσκ.

Λέμε υποτίθεται καθώς οι Ουκρανοί αυτή τη στιγμή ελέγχουν μόνο το 17% της πόλης και είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη να έγινε κάπου στα περίχωρα.

Άλλωστε το Μπάκχμουτ είναι περικυκλωμένο και είναι πολύ ριψοκίνδυνο για τον Ουκρανό πρόεδρο να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα από κάποιον επαρχιακό δρόμο.

Αρκούσε μία «διαρροή» από το περιβάλλον του στο Κίεβο για να αποτελέσει στόχο.

Ρωσικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι δεν πήγε στο Μπάκχμουτ, στο οποίο πρακτικά θα ήταν αδύνατο να πάει αλλά στο… Κραματόρσκ.

Όπως και να έχει ο Ουκρανός πρόεδρος στο αφήγημα που του έφτιαξαν υποτίθεται ότι έλαβε αναφορές σχετικά με την επιχειρησιακή κατάσταση των στρατευμάτων και συνομίλησε με τους στρατιωτικούς και τους ευχαρίστησε για την προστασία της Ουκρανίας…

«Έχω την τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στα ανατολικά του κράτους μας, στο Ντονμπάς, και να επιβραβεύσω τους ήρωές μας, να σας ευχαριστήσω, να σας σφίξω το χέρι. Σας ευχαριστώ για την προστασία του κράτους, της κυριαρχίας και της ανατολικής Ουκρανίας», δήλωσε ο Ζελένσκι.

Παράλληλα, ο Ζελένσκι απένειμε κρατικά βραβεία στους στρατιωτικούς για τη συνεισφορά τους στην προστασία της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας