Εμβόλια θανάτου: Γιατρός του ναυτικού των ΗΠΑ μπλοκάρεται για δημοσίευση στοιχείων

1158
ουάσιγκτον
Ο Paul Craig Roberts είναι Αμερικάνος πολιτικός και οικονομικός αναλυτής. Έχει συγγράψει πάνω από δέκα βιβλία και αναρίθμητα άρθρα, είχε πλούσια καριέρα τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον τομέα των επιχειρήσεων ενώ έχει διατελέσει και υφυπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση των ΗΠΑ επί Ρέηγκαν ενώ μετά τη λήξη της υπουργικής του θητείας υπηρέτησε σα σύμβουλος στα υπουργεία αμύνης και εμπορίου.

Χθες παρείχα παραδείγματα για το πώς το κατεστημένο, που μόνο ψέματα μπορεί να πει, προσπαθεί να διαχειριστεί αφηγηματικά τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι το εμβόλιο του Covid είναι θανατηφόρο και επιβλαβές για την υγεία.

Ένα από τα αφηγηματικά κόλπα διαχείρισης είναι να παραδεχτούμε τις δυσμενείς επιπτώσεις του «εμβόλιου» αλλά να τις σκουπίσουμε κάτω από το χαλί ως «σπάνιες».

Εάν οι κίνδυνοι του «εμβόλιου» ήταν σπάνιοι, η Big Pharma δεν θα αμολούσε τα παπαγαλάκια της να προσπαθούν να δυσφημήσουν ή να διαλύσουν το σύστημα αναφοράς αρνητικών παρενεργειών του εμβολίου (VAERS).

Το ότι οι θάνατοι και οι τραυματισμοί στην υγεία είναι κάθε άλλο παρά σπάνιοι είναι προφανές από την αναφορά ενός γιατρού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία του Υπουργείου Άμυνας δείχνουν ότι οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ υπέστησαν:

Αύξηση 937% στην καρδιακή ανεπάρκεια
152% αύξηση της μυοκαρδιοπάθειας
Αύξηση 69% στην ισχαιμική καρδιοπάθεια
Αύξηση 36% στην υπέρταση
Αύξηση 63% σε άλλες μορφές καρδιοπάθειας

Το διεφθαρμένο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, που δεν είναι παρά ένας αγωγός για τα υπερκέρδη της βιομηχανίας εξοπλισμών, προσπάθησε να αποδώσει τις παρενέργειες στον ίδιο τον ιό Covid.
Ωστόσο, «σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από τον αμερικανικό στρατό, το 97% των εν ενεργεία στρατιωτών των ΗΠΑ είναι πλήρως εμβολιασμένοι, το 90% των μελών της Εθνικής Φρουράς του Στρατού είναι πλήρως εμβολιασμένα και το 91% των Εφεδρικών μελών του Στρατού των ΗΠΑ είναι πλήρως εμβολιασμένα».

Έτσι, εάν το «εμβόλιο» δεν προκάλεσε θανάτους και τραυματισμούς στην υγεία, και ο ιός ήταν υπεύθυνος, προφανώς το «εμβόλιο» ήταν εντελώς αναποτελεσματικό στην προστασία από τον ιό.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ανεξάρτητους ιατρικούς επιστήμονες, το «εμβόλιο» όχι μόνο δεν προστάτευσε αλλά προκάλεσε περισσότερους θανάτους και χειρότερους τραυματισμούς στην υγεία από τον ίδιο τον ιό. Αυτό είναι το ειλικρινές, τεκμηριωμένο, επαληθευμένο συμπέρασμα ιατρικών επιστημόνων των οποίων η έρευνα και τα αποτελέσματα δεν χρηματοδοτούνται από τη Big Pharma και τα πανεπιστήμια που βασίζονται σε επιχορηγήσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Είναι οι ανεξάρτητοι επιστήμονες που παρακινούνται από την αλήθεια αντί για το κέρδος και την καριέρα που λένε την αλήθεια και υποφέρουν γι’ αυτήν.

Όπως υποφέρει τώρα ο γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Ο υπολοχαγός Ted Macie συναντήθηκε με την Αρχηγό Ναυτικών Επιχειρήσεων και τον βοηθό της και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε αποκλειστεί από την πρόσβαση στον υπολογιστή του. Είναι πιθανό να εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον του.

Έτσι, βλέπουμε πόσο ισχυρή είναι η Big Pharma. Ούτε καν το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει μη διαβαθμισμένα δεδομένα που δείχνουν τον καταστροφικό αντίκτυπο του «εμβόλιου» του Covid.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας