Χιλιάδες αγρότες πολιορκούν το Ευρωκοινοβούλιο των “Ευρωχορτασμένων”-Γκρέμισαν “άγαλμα”– Οσονούπω και το ίδιο!

733

Ο λεγόμενος “ευρωπαϊσμός” έχει γίνει θηλιά στο λαιμό εθνών και λαών της Ευρώπης, που σιγά-σιγά τους κόβει την ανάσα και τους πνίγει σε όφελος μιας ανεξέλεγκτης χρυσοπληρωμένης γραφειοκρατίας με σίγουρα και παχυλά προνόμια και οπωσδήποτε σε όφελος μιας μονοπωλιακής επιχειρηματικής κάστας που θησαυρίζει, την ίδια ώρα που οι φτωχοί και εξαθλιωμένοι της Ευρώπης καλπάζουν!

Κ.Μ

Χιλιάδες αγρότες πολιορκούν το ευρωκοινοβούλιο

Χίλια τρακτέρ και χιλιάδες αγρότες από όλη την Ευρώπη έχουν φτάσει στις Βρυξέλλες για την μεγάλη διαμαρτυρία που ξεκινάει στις 12 στην Place de Luxembourg (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Ήδη οι διαδηλωτές έχουν γκρεμίσει άγαλμα στην πλατεία «Λουξεμβούργου» ενώ υπάρχουν συγκρούσεις με την αστυνομία η οποία προσπαθεί να εμποδίσει τους αγρότες να πλησιάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Την στιγμή που οι ηγέτες της ΕΕ βρίσκονται στη Σύνοδο Κορυφής, οι αγρότες απ’ έξω έβαζαν φωτιές σε άχυρα, λάστιχα και άλλα υλικά.

Φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας πέτρες, οι αγρότες διαμαρτύρονται κατά των εξοντωτικών πολιτικών της ΕΕ, με τις οποίες κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν την παραδοσιακή γεωργία και την κτηνοτροφία (την τελευταία θέλουν απλώς να την «τελειώσουν» και να προωθηθεί στους καταναλωτές το συνθετικό κρέας που παρασκευάζεται σε εργαστήριο).

Να σημειωθεί ότι οι ηγέτες της ΕΕ συναντώνται σήμερα για να συζητήσουν —και πάλι— τον αποκλεισμό της βοήθειας από την Ουγγαρία στην Ουκρανία.

Δηλαδή συνεδριάζουν όχι για τα προβλήματα των αγροτών, ή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές οικονομίες, αλλά για να πιέσουν την Ουγγαρία να ενδώσει και να επιτρέψει την παροχή βοήθειας ύψους 50 δισ. ευρώ από τις τσέπες των Ευρωπαίων φορολογουμένων στην Ουκρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας