Αθήνα: Νέα «εκτόξευση» στην τιμή της βενζίνης, έφθασε τα 2,44 ευρώ το λίτρο

1924

Σε… εξωφρενικά επίπεδα έχει φθάσει ξανά η τιμή της βενζίνης, με το «ράλι» ανόδου στην τιμή να προκαλεί εκ νέου ανησυχία στους καταναλωτές. Μάλιστα, το κόστος της αμόλυβδης «εκτοξεύθηκε», αφού ανέρχεται στα 2,449 ευρώ το λίτρο.

Η συγκεκριμένη τιμή αποτελεί την υψηλότερη στην περιοχή. Αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε αποκλιμάκωση (περίπου στα τέσσερα – πέντε λεπτά του ευρώ), το κόστος επανήλθε σε… απαγορευτικά επίπεδα.

Οι εφιαλτικές εκτιμήσεις για τη βενζίνη και η μεγάλη παραβατικότητα

«Όταν βλέπω περίεργες τιμές, στεναχωριέμαι γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος. Ευτυχώς, γίνονται έλεγχοι για την αισχροκέρδεια. Ο κλάδος έχει το πλαφόν στην “πλάτη” του, αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό κέρδους είναι ελεγχόμενο. Άρα και 2 – 3 ευρώ να πάει η βενζίνη πάλι στο ίδιο ποσοστό είμαστε, χάνουμε.

Ο πελάτης έρχεται, παίρνει λιγότερα λίτρα και πληρώνει τα ίδια. Αυτό που θα μας βοηθήσει είναι, ο κόσμος εφόσον παίρνει 2 ευρώ τη βενζίνη, να την παίρνει σωστά σε ποιότητα και ποσότητα, να μην εξαπατάται», υπογράμμισε την 27η Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος των Βενζινοπωλών ΑττικήςΜαρία Ζάγκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας