Απολίτικες αερολογίες Κασσελάκη στο Συνέδριο!-Εξευτέλισε, πάντως, την “παλιά φρουρά” του ΣΥΡΙΖΑ

1470

Συνέδριο διάλυσης και παρακμής του ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο, μάλλον, πριν το άδοξο τέλος του!!!

Ο Στ. Κασσελάκης, με μια άρρωστη, εγωκεντρική παρουσία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ματαίως προσπαθούσε να κρύψει πίσω από “αντι-μεσσιανικές” κορώνεςκαι με μία ακραία δημαγωγική και λαΙκίστικη ομιλία η οποία έσφυζε από στομφώδεις απολίτικες αερολογίες, οι οποίες έκρυβαν και άφηναν άθιχτες τις κύριες αιτίες της κακοδαιμονίας της χώρας: τις δομές της αποικιοκρατίας, τον παρακμιακό ευρωπαϊσμό, την ξενοκρατούμενη ολιγαρχία, τις φεουδαρχικές μεγαλοπελατειακές σχέσεις, δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από το να τροφοδοτήσει τα “στημένα” συνθήματα μιας ομάδας νέων, που προσπάθησαν να δώσουν κάποιο χρώμα στο χλωμό και άχρωμο Συνέδριο.

Στο μόνο που πράγματι “πέτυχε” και “τα κατάφερε” ο Στ. Κασσελάκης ήταν να εξευτελίσει και να διασύρει τη λεγόμενη ψευδώς “παλιά φρουρά” του κόμματος η οποία, αντί να κρύβεται και να νοιώθει ντροπή για τα πολιτικά και ποινικά εγκλήματά της, συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης και δήθεν εγγυητής, τρομάρα της, της χαμένης πολιτικής τιμής της Αριστεράς, την οποία πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια, βορά στα πεινασμένα πολιτικά αγρίμια.

Μπροστά σε ένα τραγικό Συνέδριο διάλυσης και παρακμής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον το τελευταίο πριν το άδοξο τέλος του, αυτή η “επιτυχία” του Στ. Κασσελάκη απέναντι στο συνάφι των παλαιοϊδιοκτητών-καταστροφέων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη αλλά καθόλου παρήγορη θετική όψη. Ασ είναι. Κάτι είναι κι αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας