Από την Παρασκευή τα γνωστά ”κέντρα εξουσίας” έχουν ”χακάρει” την Iskra!

1875

Βρώμικη και σκοτεινή πράξη τρομοκρατίας και φίμωσης κατά της ανυπότακτης , αντιαμερικανικής, αντιδιαπλεκόμενης, πατριωτικής ιστοσελίδας της Iskra , το διατεταγμένο και κατευθυνόμενο χακάρισμα της . Από την Παρασκευή (12/4) το μεσημέρι τα ”γνωστά” κρατικά και παρακρατικά κέντρα εξουσίας σε συνεργασία με βρώμικες κρατικές υπηρεσίες ”ασφαλείας” και ξένα Δυτικά κέντρα έχουν χακάρει και έχουν ρίξει ιούς στην ιστοσελίδα μας, την  αδάμαστη και αδούλωτη ”Iskra” , με συνέπεια να μην μπορούν οι πολυπληθείς αναγνώστες μας να διαβάσουν την επίκαιρη και εξόχως σημαντική ειδησεογραφία μας.

Η διεύθυνση της Iskra , μαζί με φίλους τεχνικούς , κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει τις βλάβες που έχουν προκαλέσει οι οργανωμένοι επαγγελματίες χάκερ ενώ προσπαθεί να δραστηριοποιήσει και τις αρμόδιες αρχές οι οποίες ”καθεύδουν” !!! 

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι μπορούν να διαβάσουν την ύλη της iskra μόνο από τα κινητά τους τηλέφωνα , τα οποία ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν προσβληθεί !

Το επόμενο διάστημα η Iskra θα προβεί στις αναγκαίες καταγγελίες για την  φίμωση της και θα προχωρήσει σε διαμαρτυρίες για τις οποίες ζητά την συμπαράσταση όλων των δημοκρατών της πατρίδας μας. H Φίμωση μας δεν θα περάσει!

Εκ μέρους της  σύνταξης της Iskra

Παναγιώτης Λαφαζάνης

3 Σχόλια

 1. Σύντροφοι η σελιδα μας είναι προσπελάσιμη μέσω browser που λειτουργούν σε περιβάλλον windows XP. Οσοι έχετε υπολογιστές που λειτουργούν με windows XP, μπορείτε να διαβάσετε τη σελιδα μας.

 2. Είμαι μαζί σας!
  Κάτω η Χούντα!
  Ζήτω η Ίσκρα!
  Η Σπίθα (Ίσκρα) της Αλήθειας και του Δίκαιου θα κάψει τους υπάνθρωπους!
  Ζήτω το Ιράν!
  Ζήτω η Ρωσία!
  Κάτω ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας