Ανάρπαστα τα τουρκικά Bayraktar-Παραγγελίες μπροστά για τρία χρόνια

719
Ανάρπαστα τα τουρκικά Bayraktar

Η τουρκική Baykar Makina Sanayi ve Ticaret AS, η οποία προμηθεύει την Ουκρανία με τα εναέρια μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή έχει ανεκτέλεστες παραγγελίες για τρία χρόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχει η ικανότητα κατασκευής 20 μη επανδρωμένων αεροσκαφών το μήνα. 

«Τα drones TB2 και Akinci βρίσκονται σε σειριακή παραγωγή, έχουμε ζήτηση και για τα δύο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής εταιρείας, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, σε συνέντευξή του στο ουκρανικό ίδρυμα Come Back Alive. «Για το Bayraktar TB2, έχουμε εξαγωγικά συμβόλαια με 22 διαφορετικές χώρες», είπε.

Η Baykar, η οποία εργάζεται επίσης πάνω σε ένα μη επανδρωμένο μαχητικό project που ονομάζεται Bayraktar Kizilelma, θέλει να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγική της ικανότητα και ελπίζει να το πετύχει με ένα εργοστάσιο στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρκική εταιρεία αγόρασε έκταση στην Ουκρανία και κατοχυρώθηκε ως νομικό πρόσωπο, με σκοπό την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar.

Ο Μπαϊρακτάρ, ο οποίος είναι ο αδελφός του γαμπρού του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει να συναρμολογήσει drones TB2 και Akinci καθώς και Kizilelma Fighters στην Ουκρανία. Η κατασκευή μιας ερευνητικής μονάδας και ενός προηγμένου κέντρου παραγωγής βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, δήλωσε επίσης, προσθέτοντας: «Βλέπουμε την Ουκρανία ως στρατηγικό μας εταίρο. Θέλουμε επίσης να κάνουμε την Ουκρανία μια παραγωγική βάση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας