Αγωγή Π.Λαφαζάνη για άθλιο προβοκατόρικο φωτοσόπ-Δείχνει δήθεν φωτογραφία του με Η.Κασιδιάρη

1348
Κίνηση αδιεξόδου από αμερικανοβρετανούς και ουκρανική “χούντα” το χτύπημα γέφυρας Κέρτς

Το ρυπαρό συκοφαντικό έκτρωμα δημοσίευσε η Σοφία Γιαννακά στην προσωπική της σελίδα

Η Σοφία Γιαννακά στην προσωπική της σελίδα στο facebook δημοσίευσε μια συκοφαντική φωτοσόπ εικόνα που παρουσίαζε τον Π. Λαφαζάνη σε φωτογραφική “καλή χαρά” με τον Η. Κασιδιάρη, προφανώς για να προκαλέσει, ματαίως βέβαια, αλγεινές εντυπώσεις κατά τον Π. Λαφαζάνη, ο οποίος εκφωνεί ένα δημοκρατικό πατριωτικό κοινωνικό λόγο και ασκεί πατριωτική πολιτική πράγμα που ενοχλεί σφόδρα τα κατεστημένα νεοφιλελεύθερα και υποτελή στη Δύση “εκσυγχρονιστικά” και «ευρωπαϊκά» πολιτικά κέντρα, όπως ενοχλεί και διάφορους “ψευτοδιεθνιστές” της Αριστερής και την αποεθνοποιημένης “παγκοσμιοποιημένης” “παγκοσμιοποίησης”, η οποία αυτοδιαφημίζεται ως διεθνιστικό πνεύμα.

Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι, αν και δεν το έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν προσφεύγει δια του δικηγόρου του Άρη Κωνσταντάκη σε αγωγή, διότι φαίνεται ότι η συκοφαντία σε βάρος του έχει καταστεί πλέον “επάγγελμα” για κάποιους κύκλους.

Αν και η συκοφαντία σε βάρος του Π. Λαφαζάνη δεν “κολλάει” πουθενά, κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο, διότι “πες-πες”, “γράψε-γράψε”, “δείξε-δείξε”, κάτι στο τέλος απομένει σε ανενημέρωτες μερίδες της κοινής γνώμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας