Α.Μπέος σε παραλήρημα «ανδρισμού»−«Οι άνδρες διαπληκτίζονται–Εσείς λύστε διαφορές σας με καλσόν»!

473

Με νέες προκλητικές δηλώσεις επανέρχεται ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για το περιστατικό κατά το οποίο χτύπησε πλημμυροπαθή πολίτη και λίγες ώρες αργότερα, αντί να ζητήσει ο ίδιος συγνώμη, ζήτησε ο… πολίτης (υπό συνθήκες που χρήζουν διερεύνησης).

Σήμερα, μία μέρα μετά το περιστατικό, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και «δικαιολογήθηκε» για την χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά του λέγοντας «Εγώ έτσι αντιδρώ, κύριοι, οι άντρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουν, βρίζουν και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγνώμη».

«Οι διαφορές λύνονται με τα χέρια;», ρωτήθηκε, για να απαντήσει «Εσείς λύστε τες με καλτσόν»!

Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «είμαι άνδρας και όχι λουλού»

Ο πατέρας του 27χρονου που δέχτηκε την επίθεση, είπε στον ΣΚΑΙ ότι κανείς δεν έβρισε την μητέρα του δημάρχου και πρόσθεσε ότι «το παιδί μου ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τον Αχιλλέα Μπέο για τη βρισιά “άντε γ….”».

Χθες ο δήμαρχος Βόλου Α.Μπέος μη δεχόμενος την κριτική που του ασκούν πλημμυροπαθείς πολίτες που πραγματικά έχουν βρεθεί σε σημείο απελπισίας, έφτασε σε σημείο να επιτεθεί και να δείρει πολίτη, ενώ αν δεν επενέβαιναν και άλλοι παριστάμενοι δεν ξέρει κανείς που θα κατέληγαν!

Πάντως οι παρόντες αστυνομικοί είχαν απλά ρόλο… παρατηρητή.

Παράλληλα ισχυρή πολιτική αντίδραση υπήρξε από το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκη που ζήτησε από τον Κ.Μητσοτάκη να άρει την στήριξή του στον δήμαρχο Βόλου.

«Πονοκέφαλο» έχει δημιουργήσει στο Μαξίμου το θλιβερό περιστατικό καθώς είναι γνωστό πως ο δήμαρχος Βόλου απολαμβάνει την στήριξη της κυβέρνησης και ας λέει πως δεν τον στηρίζει επισήμως.

Μόλις πριν τρεις μέρες, την Πέμπτη, είχε γίνει σύσκεψη στο Βόλο με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου.

Εκεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Βόλου, «μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία, πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, καθώς έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «με βάση την απόφαση αυτή και σε ό,τι αφορά τις εργασίες για τον καθαρισμό της πόλης και την αποκατάσταση των ζημιών όλες οι υπηρεσίες που μετέχουν στην δύσκολη αυτή επιχείρηση θα συντονίζονται αποκλειστικά και μόνο από τον κ. Μπέο».

Μάλιστα τοπικά ΜΜΕ απέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη φράση «δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα», όταν συνομίλησε με τον Αχιλλέα Μπέο.

Αν αυτό δεν λέγεται στήριξη, τότε πως ονομάζεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας