Συνεχίζεται αύριο (κτίριο13,αιθ3) η κρίσιμη Δίκη Λαφαζάνη-συναγωνιστών για πλειστηριασμούς

1831

Όλοι και όλες την Τετάρτη στη Σχολή Ευελπίδων-Η αθώωση Λαφαζάνη-συναγωνιστών του θα είναι μια μεγάλη νίκη του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών και ένα πρώτο βήμα για την ανακοπή τους και την πώληση των “κόκκινων” δανείων στους δανειολήπτες στις ευτελιστικές τιμές που μεταβιβάζονται στα fund-servicers.

Την Τετάρτη (8/11) συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης, τις απολογίες των κατηγορουμένων, την αγόρευση του εισαγγελέα και τελικά την έκδοση της απόφασης, η κρίσιμη Δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Παν. Λαφαζάνη, των αδελφών Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου, του Αντ. Μαυρομάτη και του Γιώργου Λούκα, η οποία αφορά την παρεμπόδιση πλειστηριασμών και την δήθεν άσκηση βίας κατά των ΜΑΤ(!) και με κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό ποινικό κώδικα.

Κατά την πρώτη μέρα της Δίκης εξετάστηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας περίπου 16 άνδρες των ΜΑΤ και του αμαρτωλού, παρακρατικού και αντισυνταγματικού Τμήματος “Προστασίας του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”(!) της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών.

Με την εξαίρετη συνδρομή των δυο δικηγόρων των κατηγορουμένων, Γιάννη Ραχιώτη του Αντώνη Μαυρομάτη και της Ανδριανής Οικονόμου των αδελφών Παπαδόπουλου αλλά και τη συνδρομή των κατηγορουμένων με τις εύστοχες, δηκτικές και μαχητικές παρεμβάσεις τους απεδείχθη αδιάψευστα στη διάρκεια της Δίκης το φιάσκο, το κατασκευασμένο και η σκοπιμότητα των κατηγοριών σε βάρος των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών.

Ειδικότερα ο Παν. Λαφαζάνης με τις ερωτήσεις του στους μάρτυρες, άνδρες των ΜΑΤ και αξιωματικούς, του “Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” αποκάλυψε τον βρώμικο, βαθύτατα αντιδημοκρατικό ρόλο αυτού του Τμήματος εκτρώματος, το οποίο ιδρύθηκε επί πρωθυπουργίας Κ. Σημίτη και αναβαθμίστηκε και ενισχύθηκε από τον Αλ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της Δίκης αποκαλύφθηκε ότι το Τμήμα αυτό βιντεοσκοπούσε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών, όπως μαγνητοφωνούσε και φωτογράφιζε ταυτόχρονα τις διαμαρτυρίες, ενώ τοποθετούσε άνδρες και γυναίκες του Τμήματος ως “χαφιέδες” και “προβοκάτορες” μέσα στις συγκεντρώσεις.

Ταυτόχρονα, απεδείχθη ότι το αμαρτωλό Τμήμα αυτό εκτελεί παρακολουθήσεις αγωνιστών, ενώ παίρνει το ανεπεξέργαστο βιντεοσκοπημένο υλικό από τα κανάλια που βιντεοσκοπούν τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις και το χρησιμοποιεί με κοπτοραπτική για το στήσιμο κατηγοριών.

Αποδεικνύεται, έτσι ότι τα κανάλια με τις κάμερες δεν κάνουν μόνο “δημοσιογραφική” δουλειά στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις αλλά προσφέρουν και κάκιστες υπηρεσίες “χαφιεδισμού” στην Γενική Ασφάλεια!!!

Τέλος, αν και δεν υπάρχει τέλος, το αμαρτωλό τμήμαΠροστασίας του Κράτουςκαι του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” προβαίνει αυθαίρετα σε αθρόες παρακολουθήσεις τηλεφώνων πολιτών, χωρίς μάλιστα να δίνει λογαριασμό ούτε να ελέγχεται από πουθενά!Φαίνεται ότι η ΕΥΠ ωχριά σε παρακολουθήσεις σε σχέση με αυτές που διεξάγει αυτό το αμαρτωλό παρακρατικό τμήμα!

Την Τετάρτη, 8/11, κτίριο 13, αίθουσα 3 και ώρα 10πμ στη Σχολή Ευελπίδων, η Δίκη μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της με τις ενδιαφέρουσες καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης και κυρίως με τις αγορεύσεις των κατηγορουμένων, την αγόρευση του Εισαγγελέα και τελικά την απόφαση.

Στην αποκαλυπτική και κρίσιμη αυτή Δίκη, η οποία “θάβεται” στην κυριολεξία από όλα τα μέσα ενημέρωσης, γίνεται απολύτως απαραίτητη η παρουσία όλων μας, κάθε έντιμου, δημοκράτη και πατριώτη Έλληνα και Ελληνίδας και ιδιαίτερα όλων εκείνων που χάνουν τα σπίτια τους και τα μικρά περιουσιακά τους στοιχεία για να θησαυρίζουν τα κοράκια των τραπεζών, των fund και των servicers.

Η αθώωση Λαφαζάνη και των συγκατηγορουμένων του θα αποτελέσει προηγούμενο και θα είναι μια νίκη του Κινήματος και ένα βήμα που ανοίγει δρόμο για τη δικαίωση χιλιάδων και χιλιάδων φτωχών συμπολιτών μας που χάνουν άδικα τα σπίτια τους και τη δικαίωση επιπλέον μιας προσπάθειας να μην μεταφερθούν σε ξένα χέρια και τα σπίτια και τα ελληνικά ακίνητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας