20.000 Τσετσένοι μαχητές στην ομιλία Ρ.Καντίροφ πριν φύγουν για Ουκρανία!

1870
20.000 Τσετσένοι μαχητές στην ομιλία

Περισσότερους από 20.000 νέους μαχητές στέλνει η δημοκρατία της Τσετσενίας στην Ουκρανία για να «τελειώσει» τον πόλεμο και να δοθεί το τελειωτικό κτύπημα στο καθεστώς Ζελένσκι και στους δυτικούς μισθοφόρους. 

Αυτό ανακοίνωσε ο ηγέτης της χώρας Ραμζάν Καντίροφ σε ομιλία του στα στρατεύματα που αναχωρούν για το μέτωπο, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι Τσετσένοι έχουν προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην ρωσική προσπάθεια επανάκτησης των ρωσόφωνων περιοχών στην Ουκρανία και τώρα ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στην τελική φάση της επίθεσης προς την Οδησσό, όπως όλα δείχνουν μετά την ολοκλήρωση των μαχών στο Ντονμπάς,

Ήδη οι νέες τσετσενικές μονάδες κατευθύνονται σιδηροδρομικώς προς την περιοχή της Χερσώνας και της περιφέρειας Ζαπορίζιε που ήδη έχει καταληφθεί από τους Ρώσους με εξαίρεση την ομώνυμη πόλη.

Η νέα πολεμική προσπάθεια γίνεται με στόχο την απόλυτη ρωσική κυριαρχία στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι Τσετσένοι μαχητές θεωρούνται υψηλής μαχητικής αξίας στρατεύματα: Στην Μαριούπολη αυτοί «καθάρισαν» την μάχη του Azovstal και αιχμαλώτισαν τους Ουκρανούς νεοναζί.

Δείτε την ομιλία του Ρ.Καντίροφ:

Οι παρακάτω μάχες είναι από το Ντονμπάς, όπου οι πρώτες τσετσενικές μονάδες που είχαν μεταφερθεί από την Μαριούπολη, κάνουν και πάλι την διαφορά:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας