100 ευρώ τη βραδιά μέσω Airbnb η «βίλα Τσίπρα»

1487
100 ευρώ τη βραδιά

Ακόμη μία αποκάλυψη που αφορά την βίλα που διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο πραγματοποιήθηκε σήμερα και αφορά την τιμή της οικίας ως Airbnb.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από μερικές μέρες με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο και ανέφερε ότι το σπίτι αυτό στο Σούνιο (πέντε μέτρα από τη θάλασσα) το ανακαίνισε ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια το νοίκιασε σε εκείνον για 3+1 χρόνια. Για τα τρία πρώτα χρόνια το ενοίκιο μηνιαίως θα ήταν 500 ευρώ και για τον τέταρτο χρόνο 900€.

Το γεγονός ότι στη βίλα είχε μπει από τον ιδιοκτήτη της πωλητήριο για 1,2 εκατ. ευρώ αλλά τελικά αποφάσισε (ύστερα από μια συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής όπως είπε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας) να δώσει 20.000 ευρώ για την ανακαίνιση και να το νοικιάσει (έναντι 18.000 ευρώ για τα τρία πρώτα χρόνια) στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γέννησε πλήθος ερωτημάτων.

Ακόμη περισσότερα γεννιούνται από το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με την οποία το ίδιο ακίνητο, πριν το νοικιάσει ο Αλέξης Τσίπρας και πριν ανακαινιστεί, νοικιαζόταν μέσω AirBnB έναντι 100 ευρώ τη βραδιά! Και αυτή ήταν η τιμή για το μισό σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από τις 12 έως τις 18 Αυγούστου του 2019, για έξι νύχτες δηλαδή, ο ενοικιαστής πλήρωσε 688 ευρώ μαζί με τους φόρους.

K.M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας