Ron Paul: Χτίσαμε στην άμμο. Έρχεται πτώση 50% στην Wall Street και χάος

2730
wall
«Βλέπω ότι τα θεμέλια του συστήματος μας να είναι χτισμένα σε άμμο και ένας μεγάλος άνεμος έρχεται για να προκαλέσει χάος» κατέληξε ο Roan Paul.
Ron Paul ο πρώην γερουσιαστής των ρεπουμπλικάνων που έχει δημιουργήσει το ομώνυμο Ron Paul institute προειδοποιεί, ότι μια διόρθωση στην Wall Street έως 50% από τα τρέχοντα επίπεδα μπορεί να συμβεί …και δεν θα οφείλεται στον Trump.
Μια διόρθωση π.χ. 50% στον S&P 500 σημαίνει ότι θα μπορούσε να υποχωρήσει στις 1200 μονάδες από 2430 μονάδες που βρίσκεται. 

Ο πρώην Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής από το Τέξας πιστεύει ότι η κλιμάκωση της δυσλειτουργίας στην Ουάσινγκτον θα προκαλέσει ακόμα περισσότερο πόνο στην Wall Street.
Ο Ron Paul προειδοποίησε:
«Μια βίαια διόρθωση 50% είναι πιθανή.
Δεν πιστεύω ότι είναι δέκα χρόνια μακριά.
Δεν πιστεύω καν ότι είναι ένα έτος μακριά»
Ο Roan Paul μιλώντας στο CNBC σημείωσε ότι υπάρχει πολύ χάος στην Ουάσινγκτον αυτή τη στιγμή, και επίσης υπάρχει ένας “απρόβλεπτος πρόεδρος”
Εάν η Wall Street καταρρεύσει αύριο δεν θα οφείλεται στον Trump.
Θα είναι λάθος να ρίξουμε το λάθος στον Trump.
Χρειάστηκαν περίπου έξι ή δέκα χρόνια για να προκαλέσουν όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε προσεχώς.
Ο Roan Paul υποστήριξε ότι η Wall Street υπερεκτιμά τη δύναμη της οικονομίας και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε τα επιτόκια πολύ χαμηλά για πολύ καιρό.
Προειδοποίησε ότι η κατάσταση για τις μετοχές θα μπορούσε να γίνει πολύ άσχημη μόλις τον προσεχή Οκτώβριο του 2017.
«Βλέπω ότι τα θεμέλια του συστήματος μας να είναι χτισμένα σε άμμο και ένας μεγάλος άνεμος έρχεται για να προκαλέσει χάος» κατέληξε ο Roan Paul.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας