«Χορεύοντας με τη Μαργκό» από την Κούβα στην Αθήνα

1560
μαργκό

Το πρώτο film noir της Kούβας «Χορεύοντας με τη Μαργκό» (Bailando con Margot) του Arturo Santana φέρνει σε Α’ προβολή από τις 30 του Μαΐου στην Αθήνα το New Star Cinema.

Πρόκειται για συμπαραγωγή Κούβας και Βενεζουέλας του 2015, και οι προβολές θα γίνουν στο Στούντιο (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, πλ. Αμερικής) και την Αλκυονίδα (Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας).

Παίζοντας με το χρώμα και την κινηματογραφία για να απεικονίσει κάθε κεφάλαιο της ζωής της Margot, από το 1918 έως το 1959, αυτή η εντυπωσιακή ταινία καταγράφει διαφορετικές εποχές της ιστορίας της Αβάνας με συναρπαστικό τρόπο.

31 Δεκέμβρη 1958, παραμονές της Κουβανικής Επανάστασης. Ένας σπάνιος πίνακας εξαφανίζεται από το σπίτι μιας όμορφης πλούσιας χήρας στην Αβάνα. Η σχέση μεταξύ τους εν μέσω της έρευνας και άλλων γεγονότων, αποκαλύπτει σιγά – σιγά την ιστορία τόσο του σπιτιού όσο και της ίδιας της οικογένειας. Η άφιξη των γενειοφόρων επαναστατών στην Αβάνα αλλάζει τη μοίρα όλων.

Το σενάριο είναι των Eliseo Altunaga και Maykel Ponjuan, η μουσική του Rembert Egues και πρωταγωνιστούν οι Mirtha Ibarra, Erdwin Fernadez και Yenisse Soria.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας