Χαμός στην Τουρκία με Σλούκα: “θα σέβεσαι τον Κεμάλ Ατατούρκ”

1506

Στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας ο Κώστας Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ και στην Τουρκία έχει δημιουργηθεί θέμα.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης δεν κράτησε το πανό που κρατούσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που ήταν αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ για την 81η επέτειο του θανάτου του.

Σλούκας: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα»

Ο Κώστας Σλούκας δεν κράτησε το πανό και είχε τα χέρια πίσω από την πλάτη και δέχθηκε την… επίθεση ακόμα και από φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που έκαναν λόγο για απρέπεια με τον διεθνή άσο να απαντά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τουρκικής ομάδας πως: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα. Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, παλεύω ως Έλληνας για πέντε χρόνια αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρ εκπροσωπεί την Τουρκία».

«Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας»

Πάντως, ο  Τούρκος σέντερ Σεμίχ Ερντέν που αγωνίζεται στην Καρσίγιακα έγραψε στο twitter του προς τον Έλληνα άσο: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας