Τρελά λεφτά πήρε ο Τσιτσιπάς-Θα πάρει και άλλα!

963
Τρελά λεφτά πήρε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Σίνερ, βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Australian Open και πλέον είναι κατά μισό εκατομμύριο πλουσιότερος.

Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 σετ του Σίνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Bέβαια εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς είναι πλέον πλουσιότερος κατά 895.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή κατά 567.000 ευρώ.

Στον ημιτελικό του Australian Open θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Αλιασίμ. Έτσι λοιπόν αν αποκλειστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής θα φύγει από τη Μελβούρνη με σχεδόν 1.000.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα με 998.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά αν πάρει την πρόκριση και περάσει στον τελικό του Australian Open και κατακτήσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του θα πάρει εκτός από το τρόπαιο, θα δει και τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται περίπου κατά 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέχρι στιγμής χωρίς να έχουν υπολογιστεί τα χρήματα που έχει κερδίσει έως τώρα στο Australian Open έχει αποκομίσει συνολικά από την παρουσία στα τουρνουά του τένις το χρηματικό ποσό των 16.345.212 δολαρίων.

Αναλυτικά τα χρηματικά έπαθλα του φετινού Australian Open:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας