Το Brexit και οι κινδυνολογικές «ασυναρτησίες» του ΣΥΡΙΖΑ

Οι βρισκόμενοι σε χαοτική ιδεολογική κατάσταση, νεόκοποι «σοσιαλδημοκράτες» η καλύτερα «Μπλεριστές»,  του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να χωνέψουν, ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο οι εκλογές πήραν τον χαρακτήρα ενός 2ου δημοψηφίσματος υπέρ του BREXIT. Ότι τα Λαϊκά  Στρώματα ψήφισαν μαζικά υπέρ της Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας, τελικά υπέρ της Δημοκρατίας (έστω και της αντιπροσωπευτικής) που καταργεί η  Ε.Ε. Δεν καταλαβαίνουν ότι ο Βρετανικός Λαός θέλει να έχει λόγο για την πορεία του και την οικονομία του, κάτι που αυτοί στέρησαν από τον ελληνικό παραδιδόμενοι οι ίδιοι και παραδίνοντας άνευ όρων την Ελλάδα, στην χούντα των «τεχνοκρατών»  της Ε.Ε..

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ασυναρτησιών το άρθρο του Δουζίνα στην εφημερίδα των συντακτών υπό τον τίτλο «Η δυστοπία της Μεγάλης Βρετανίας». Αφού χρεώνει στον Μπόρις Τζόνσον ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, καταλήγει με το απίθανο «Τώρα, φεύγοντας, η παρακμή θα συνεχιστεί σε ένα σπιράλ προς τα κάτω. Το Βασίλειο από Ηνωμένο θα γίνει Διαιρεμένο: η Σκοτία θα ανεξαρτητοποιηθεί, η Βόρεια Ιρλανδία θα προχωρήσει προς την ένωση με τη Δημοκρατία, η Αγγλία θα χωριστεί μεταξύ της κοσμοπολίτικης μεγαλούπολης και των ξεχασμένων πόλεων ενός πληθυσμού που δεν έχει δουλειές ή ελπίδες. Αποικία των Αμερικανών, θα έχουμε γυρίσει στην αντεστραμμένη εικόνα της ιστορίας της νεωτερικότητας.». ..

Έτσι μετά τις απόψεις που ακούσαμε στο παρελθόν από αριστερούς ότι στην Ε.Ε., αλλά και στο ευρώ, μπαίνεις αλλά δεν βγαίνεις, όπως στο Hotel Kalifornia, τώρα ακούμε ότι όποιος φεύγει, παρακμάζει, διαλύεται , γίνεται αποικία των Αμερικανών……    Τι να πει κανείς για αυτούς που έχουν μπερδέψει την Ε.Ε. τις ελευθερίες δηλαδή των πολυεθνικών με τον διεθνισμό των εργαζομένων; Ότι και να πει κανείς είναι λίγο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας