Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ξεκινά έρευνες για …UFO

1234
ναυτικό

Η αμερικανική κυβέρνηση είχε θέσει σε λετουργία, στο παρελθόν, ένα γραφείο τύπου «X-Files» ακριβώς για να ερευνά τις πληροφορίες σχετικά με UFO. Η χρηματοδότηση του προγράμματος φέρεται να σταμάτησε το 2012, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό θέλει τώρα να αναζωογονήσει αυτές τις προσπάθειες.

Νέες οδηγίες θα κληθεί να ακολουθήσει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ σε σχέση με το ενδεχόμενο ζωής σε κάποιον άλλον πλανήτη, αφού οι πιλότοι και το υπόλοιπο προσωπικό στα αεροπλάνα θα πρέπει να αναφέρουν τις τυχόν συναντήσεις τους με άγνωστα αντικείμενα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Washington Post, τα όποια στοιχεία προκύψουν από την εν λόγω έρευνα, δεν πρόκειται να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα πληροφοριών, ο Τζο Γκράντισερ, πάντα οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι για την αεροπορία παραμένουν απόρρητοι, για λόγους ασφαλείας.

Έτσι, τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ερευνών θα συνιστούν «απόρρητες πληροφορίες».

Η απόφαση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να αναθεωρήσει τις κατευθυντήριες γραμμές για το συγκεκριμένο θέμα ελήφθη τον περασμένο μήνα, καθώς όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος, υπήρχαν μια σειρά από αναφορές για άγνωστα αεροσκάφη.

Άλλωστε, στα τέλη του 2017, είχε έλθει στο φως της δημοσιότητας η πληροφορία ότι το Πεντάγωνο είχε δημιουργήσει ένα μυστικό γραφείο με σκοπό την έρευνα στρατιωτικών αναφορών σχετικά με UFO.

Παρά τις πληροφορίες που έγιναν αργότερα γνωστές, σύμφωνα με τις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση διέκοψε τη χρηματοδότηση σε αυτή τη μυστική υπηρεσία, ο πρώην επικεφαλής του Λουίς Ελιζόντο, φέρεται να είχε πει ότι το πρότζεκτ δεν σταμάτησε στην πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας