Το Άγιο Πνεύμα… και η Αριστερά

2708
πλειστηριασμοί

Μέρα που είναι σήμερα και με τούς συμβολισμούς της είναι βέβαιο ότι είναι αφιερωμένη στην ηγεσία της όλης Αριστεράς.

  • Αφού λοιπόν οι βαθυστόχαστες Μ/Λ επιστημονικές αναλύσεις σας δεν σας πείθουν για την απαραίτητη ,αναγκαία χωρίς καθυστερήσεις προσέγγιση, ενότητα, μετωπική συμπόρευση των δυνάμεων της Αριστεράς.

  • Αφού η πολιτική ιστορία της πατρίδας (βλέπε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) δεν σας διδάσκει περί του πρακτέου πολιτικά σήμερα με όσα βιώνει ο ελληνικός λαός και η πατρίδα.

  • Αφού το πολιτικό δίκιο της κάθε πλευράς εγωιστικά και με μικροκομματική ιδιοτέλεια, υπερισχύει του πρωτεύοντος, να σώσουμε όσο μπορούμε λαό και πατρίδα.

  • Αφού η ιστορία θα σας καταγράψει ως συνυπεύθυνους για τις πολιτικές ροές ενός εξαθλιωμένου λαού προς ακροδεξιά και δεξιά.

  • Αφού για λόγους ιδεολογικής πολιτικής αμόλυντης καθαρότητας χαριεντίζεστε με τις ιδέες της Επαναστατικής ,Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

  • Τ ό τ ε λοιπόν δεν απομένει τίποτε άλλο από το να επικαλεστούμε την χάρη και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος προκειμένου η ηγεσία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να δει φως, και εμείς ο λαός άσπρη μέρα

Η μεταφυσική και η θεολογία στην υπηρεσία της Αριστεράς.

Εάν κι αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα να πάμε όλοι μαζί να πνιγούμε, και σεις πρώτοι ως ηγεσία και μεις από κάτω που σας ανεχόμαστε.

2 Σχόλια

  1. Ως γνωστόν:Πρέπει να μελετούμε την ιστορία κ να μαθαίνομε απ’ αυτή.Να διδασκόμαστε από τις επιτυχίες κ τις αποτυχίες,τα σωστά κ τα λάθη.Αυτά είναι πράγματα γενικά αποδεκτά.Τώρα,όσον αφορά το ΕΑΜ,που τόσο συχνά αναφέρεται σαν παράδειγμα,υπάρχει πρόβλημα.Από τη μια η μεγάλη του απήχηση,από την άλλη η βαριά του αποτυχία.Αυτοί που το αναφέρουν,συνήθως το εξαίρουν για το πρώτο κ παραβλέπουν το δεύτερο (κ σπουδαιότερο).

  2. Εχετε κάνει έστω μια μικρή αποτίμηση της αποτυχίας του ΕΑΜ ΕΛΑΣ η απλα απέτυχε, οι κομματικές εκκαθαρίσεις της εποχής είναι κάτι το μεταφυσικό η κάτι άλλο. Επιτ’ελους θέλετε να αλλάξουμε πορεία η περιμένουμε την δευτέρα παρουσία?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας