Τούρκοι εθνικιστές έβαλαν κουκούλα στο κεφάλι Αμερικανών ναυτών

606

Κουκούλες στα κεφάλια Αμερικανών ναυτών φόρεσαν Τούρκοι εθνικιστές στην Κωνσταντινούπολη για να καταγγείλουν τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Όταν το πολεμικό πλοίο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού με το όνομα “USS Mount Whitney” αγκυροβόλησε στο λιμάνι Σαράιμπουρνού της Κων/λης, η εθνικιστική Ένωση Νέων Τουρκίας πήγαν να διαδηλώσουν και να φορέσουν, όπως ανακοίνωσαν αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών ναυτών, δημοσιεύοντας παράλληλα το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

“Φορέσαμε κουκούλες στα κεφάλια των Αμερικανών στρατιωτών στο Σαράιμπουρνού!” έγραψαν περιχαρείς στο twitter, ενώ στα γεμάτα μίσος μηνύματα “δικαιολογούν” ως εξής την ενέργειά τους:

“ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ για άλλη μια φορά στους δολοφόνους των καταπιεσμένων εθνών, στις ηττημένες ΗΠΑ, σε όσους καταστρώνουν σχέδια χάους, στους υπεργολάβους της FETÖ και του PKK.

Το πλοίο, το οποίο θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τρεις ημέρες, θα καταπλεύσει στη Μαύρη Θάλασσα για άσκηση, ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε μία στιγμή που οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται έντονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας