Τελική φάση Σχεδίου “Ζ”: 10.000 Τσετσένοι στο Κίεβο

1301
10.000 Τσετσένοι στο Κίεβο

Στην τελική φάση του Σχεδίου “Ζ” εισέρχεται η Ρωσία καθώς στέλνει στο Κίεβο την πλέον επίλεκτη σκληροτράχηλη ισλαμική δύναμη που φημίζεται για τις ιδιαίτερα σκληρές της τακτικές.

Aυτό σημαίνει ότι αν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή, στην ουκρανική πρωτεύουσα θα έχουμε αιματοχυσία.

B.Πούτιν: “Δεν κάνω συμφωνίες με Ναζιστές”

Πριν λίγο ο πρόεδρος της Ρωσίας απηύθυνε νέο διάγγελμα μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας . 

Ο Β.Πούτιν τόνισε πως “δεν κάνει συμφωνίες με μια συμμορία τοξικομανών και ναζιστικά τάγματα ασφαλείας”.

Όπως είπε, «υπάρχουν περιοχές με αμάχους, τους οποίους προσπαθούν να κινητοποιήσουν για να μας κατηγορήσουν μετά ότι έχουμε επιτεθεί σε αμάχους. Αυτό γίνεται κατόπιν συμβουλών Αμερικανών». 

Απευθυνόμενος στον ουκρανικό στρατό, είπε:

«μην επιτρέπετε σε αυτά τα εθνοτάγματα να χρησιμοποιούν τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, για ανθρώπινη ασπίδα.

Είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με ναζιστικά τάγματα ασφαλείας του Κιέβου». 

Ο Β.Πούτιν επί της ουσίας τους κάλεσε σε πραξικόπημα ανατροπής του Β.Ζελένσκι…

Δείτε βίντεο

10.000 Τσετσένοι… προσγειώνονται Κίεβο για το Σχέδιο “Ζ”!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροβ έστειλε απειλητικό μήνυμα στον Β. Ζελένσκι, λέγοντας:

«Άρπαξε αυτή την ευκαιρία.

Θα ήθελα να συμβουλεύσω τον σημερινό πρόεδρο Ζελένσκι, προτού γίνει πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, να τηλεφωνήσει στον γενικό Διοικητή μας, τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς και να ζητήσει συγγνώμη».

10.000 Τσετσένοι στρατιωτικοί του Αχμάτ-Χάντζι Καντίροφ ετοιμάζονται να σταλούν στην Ουκρανία για να λάβουν μέρος σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Στο Γκρόζνι της Τσετσενίας όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο, συντελείται… παιδομάζωμα!

Πρόκειται για το 141ο Ειδικό Μηχανοκίνητο Σύνταγμα, γνωστό ως «Βορράς»,  πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Ραμζάν Καντίροφ, Αχμέντ Καντίροφ), να μεταβαίνει στην ουκρανική πρωτεύουσα με ειδική αποστολή.

Οι Τσετσένοι πρόκειται να συνδράμουν την ρωσική Εθνική Φρουρά και την Στρατιωτική Αστυνομία στην περιφρούρηση κάθε τμήματος του Κιέβου, κάθε δρόμου και κάθε κτιρίου.

Αμερικανικές πηγές ισχυρίζονται ότι η δουλειά των Τσετσένων θα είναι μόλις εισέλθουν στην πόλη, να βρουν τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, τους υπουργούς του και τους βουλευτές και να τους «αναγκάσουν» με τον τρόπο τους, να υπογράψουν μια «ειρηνευτική» συμφωνία, που θα παραδώσει τον έλεγχο της χώρας στη Ρωσία ή σε ένα καθεστώς που θα υποστηρίζεται από τη Μόσχα.

Έτσι, θα τερματιστεί ο πόλεμος, χωρίς οι χερσαίες δυνάμεις του Πούτιν να «υποχρεωθούν» να σπαταλήσουν χρόνο για να ολοκληρώσουν το δύσκολο και αιματηρό έργο της κατάληψης ολόκληρης της χώρας.

Μάλιστα, αναφέρουν πως ο καθένας από αυτούς τους στρατιώτες έχει λάβει έναν ειδικό «οδηγό» με πληροφορίες και φωτογραφίες των Ουκρανών αξιωματούχων που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Δείτε βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας