Τα χημικά του Τσίπρα και τα πολιτικά καρκινώματα της ψευτοαριστεράς

1749
πλειστηριασμοί

Η πολιτική αντιπαράθεση στα πλαίσια του λεγόμενου “πολιτικού πολιτισμού” έχει νόημα όταν η πλευρά της εξουσίας κινείται στα πλαίσια δημοκρατικών και ανεχτικών συμπεριφορών.

Η εικόνα μιας σιδερόφραχτης Αθήνας με χιλιάδες στρατιοτικοποιημένων ΜΑΤατζήδων σε κάθε γωνιά της, με drones και κάμερες παντού,χάριν της απρόσκοπτης υποδοχής της κ.Μέρκελ από τους υποτελείς θεσμικούς παράγοντες της χώρας είναι η μεγάλη ΝΤΡΟΠΉ για την Ελλάδα της δημοκρατίας.
 
Χθες βράδυ 10-1-2019 έπεσε και το τελευταίο προσωπείο της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Στην προσπάθεια της μαχόμενης αριστεράς ΛΑΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων συλλογικοτήτων να διαδηλώσουν ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ,η ψευτοαριστερή αντιδημοκρατική κυβερνητική εξουσία απάντησε ακραία και δολοφονικά.
Οι συσχετισμοί ανάμεσα σε διαδηλωτές και κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν υπέρ των ΜΑΤατζήδων και καθόλου δεν ευνοούσαν τους διαδηλωτές.
 
Η προσπέλαση από τις παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ ήταν αδύνατη ακόμα από τους συμπαθείς σκύλους των διαδηλώσεων.
Η χρήση εκτεταμένων δολοφονικών χημικών και οι 4 τραυματισμοί νεολαιών,υποδηλώνουν την φασίζουσα συμπεριφορά του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
Τα χημικά και οι ξυλοδαρμοί έπεσαν σε ένδειξη υποταγής και δήλωσης αποφασιστικής πάταξης σε ό,τι αντιτίθεται στην γερμανική επικυριαρχία.
Κυρία μου,είμαι ο άνθρωπός σας,πνίγω στα χημικά ακόμη και πρώην συντρόφους μου.
Η μόνη μου πρεμούρα να κερδίσω την συμπάθεια σας , καθώς επίσης και των Αμερικανών φίλων και συμμάχων και θα φτιάξω τον βαλκανικό χάρτη και το Αιγαίο όπως επιτάσσουν τα συμφέροντά σας.
Εκλογές έρχονται έλα να φιληθούμε,έλα να φωτογραφηθούμε.
 
Συριζαίοι κυβερνητικοί,κομματικοί,τοπικοί παραγοντίσκοι δεν έχετε κανένα φραγμό ακόμα και για τα χειρότερα.
Ξεπουλήσατε πατρίδα,εξαθλιώσατε λαό,προδώσατε την αριστερά.
Βρείτε σχοινί να κρεμαστείτε μόνοι σας.
Διαφθορείς της πολιτικής,πολιτιστικής,κοινωνικής συνείδησης ενός λαού, προδίδοντας οράματα , αρχές και αξίες της αριστεράς τώρα φασιστοποιήσατε και την πολιτική σας συμπεριφορά. 
 
Στυλίστες πολιτικοί απατεώνες,στις πλάτες χιλιάδων αγωνιστών της αριστεράς, φτιάξατε πολιτική καριέρα, εξασφαλιστήκατε οικονομικά σε περιόδους κρίσης και γίνατε οι χειρότεροι εραστές της καρέκλας.
Μόνο πολιτική,κοινωνική,προσωπική απαξίωση σας αρμόζει.
 
Σημερινοί συριζαίοι ο υπογράφων το κείμενο το 2012 σας προσδιόριζε ως εκκολαπτόμενα λαμόγια της αριστεράς .
Επιεικής ο προσδιορισμός. Αποτελείται τα πολιτικά καρκινώματα της ψευτοαριστεράς.
Ευτυχώς η αξιοπρέπεια της αριστεράς διασώθηκε απο κάποιους έντιμους και καθαρούς , πλήν αφελείς.
Ποτέ ξανά.
 
Σύντροφοι του ΚΚΕ χθές πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα.
Η χθεσινή παντελής απουσία σας απο όποιας μορφής διαμαρτυρία και αγωνιστικής παρουσίας κατά της επίσκεψης Μέρκελ,και επιβολής εντεταλμένων πολιτικών σε βάρος της πατρίδας,αφήνει λευκή σελίδα στην ηρωική,ιστορική πορεία του ΚΚΕ.
Απαντήστε πειστικά γιατί απών το ΚΚΕ χθές.
Ούτε στην Ομόνοια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας