Τα Τουρκικά στρατεύματα στη Κύπρο, φεύγουν, μένοντας;

1675
Τουρκικά στρατεύματα

Ο Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ο Ν. Κοτζιάς δήλωσε, περίπου, ότι έχει μπει στο στόχαστρο διότι εφαρμόζει, όπως είπε, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Πιο σύντομο ανέκδοτο, πράγματι, δεν έχουμε ακούσει! Εκτός και αν η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική ξεκινάει από την Ουάσιγκτον και καταλήγει απευθείας στις Βρυξέλλες.
Ο Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Ν. Κοτζιάς επέμεινε, επίσης, ότι δέχεται επιθέσεις επειδή επιδιώκει λύση στην Κύπρο με αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.
Στις ίδιες δηλώσεις διαβάζουμε, όμως, ότι η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων πρέπει να γίνει, κατά τον Ν. Κοτζιά, σε «ένα εύλογο σύντομο χρονικό διάστημα και να υπάρχει μια ρήτρα που να δίνει μια συγκεκριμένη ημερομηνία αποχώρησης».
Κάπου έχουμε ξανακούσει αυτό το «εύλογο και σύντομο» χρονικό διάστημα. Διότι το μέτρο του εύλογου και σύντομου διαφέρει αναλόγως από άνθρωπο σε άνθρωπο και από κατάσταση σε κατάσταση και μπορεί να φτάσει να γίνει λάστιχο.
Μήπως, λοιπόν, η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων γίνει, όπως έγινε, επί του μακαρίτη Ανδρ. Παπανδρέου, με το θέμα των αμερικανικών βάσεων: έφυγαν, με βάση χρονοδιάγραμμα, μένοντας και φεύγοντας, έμειναν!
ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΔΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας