Σ.Πέτσας: Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα “δώρα-σκάνδαλα” στο όνομα “έκτακτων καταστάσεων”

835
μμε

Όταν έχουμε έκτακτες καταστάσεις επιλέγουμε έκτακτες λύσεις“. Με αυτή τη φράση επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, να δικαιολογήσει την ιδιαίτερα «κοστοβόρα» (ύψους 72 χιλιάδων ευρώ) κατασκευή ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να γενικεύσει αυτή τη θέση για όλες τις σκανδαλώδεις υποθέσεις που έχουν έρθει στο φως εν μέσω καραντίνας, όπως η δαπάνη 11 εκ. ευρώ σε ΜΜΕ για την προβολή μηνυμάτων που από το νόμο προβλέπεται πως μεταδίδονται δωρεάν, η αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στις ιδιωτικές κλινικές, αλλά και η συμφωνία 30 εκατ. ευρώ για διενέργεια τεστ για τον κοροναϊό από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, ενώ Πανεπιστήμια είχαν ενημερώσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως μπορούν να διεξάγουν τους ελέγχους με ελάχιστο κόστος.

Σε ό,τι αφορά την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το υπέρογκο κόστος, υποστήριξε ότι «σε αυτό περιλαμβάνονται και μια σειρά από υπηρεσίες που δεν θα μπορούσαν να γίνουν από μια δημόσια υπηρεσία και καμπάνια 3 μηνών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας