Σώστε τον Αντ. Πιστιάλκα. Άρρωστος, χωρίς εισόδημα, χάνει σπίτι και ρεύμα

1591
πιστιάλκα

Η αναλγησία και η απανθρωπιά σπάζουν πλέον όλα τα ρεκόρ.

Ο σ. Αντώνης Πιστιάλκας, μεγάλης ηλικίας, έχει μηδενικό στην κυριολεξία εισόδημα, δεν μπορεί να πάρει σύνταξη γιατί χρωστάει στον ΕΦΚΑ, είναι άρρωστος και δεν έχει να αγοράσει ούτε τα απαραίτητα φάρμακά του, ενώ του έστειλαν χαρτί από ΔΕΗ ότι του κόβουν από μέρα σε μέρα το ρεύμα.

Και, όμως, και σε έναν άνθρωπο σαν και αυτόν πολιτικοποιημένο, σύντροφο από τα παλιά, έσπευσε η Τράπεζα Πειραιώς να βγάλει διαταγή πληρωμής για να κατασχέσει το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο και καταφύγιο που διαθέτει, το σπίτι του, μια «βιλάρα» 66 τ.μ. (!) στους Αμπελόκηπους, για χρέος μόνο 35.000 ευρώ, ενώ η ΔΕΗ του έστειλε «μπουγιουρντί» με το οποίο του κόβει το ρεύμα!

Είναι υπόθεση τιμής για όλους/ες μας να σώσουμε τον σ. Αντ. Πιστιάλκα.

Να σώσουμε πρώτα απ’ όλα το σπίτι του για να μην τον πετάξουν στο δρόμο και βεβαίως να μην του κόψουν το ρεύμα και ύστερα να τον σώσουμε από την πείνα και την δυστυχία για να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά του.

Τα σύγχρονα εγκλήματα της απανθρωπιάς και της αναλγησίας, οι καθημερινές πραγματικέςδολοφονίες που κατά χιλιάδες γίνονται δίπλα μας, δεν μπορεί να συνεχίζουμε να τις αγνοούμεή να τις προσπερνάμε.

Πρέπει να κάνουμε κάτι να τις σταματήσουμε!

Να σώσουμε τώρα τον Αντώνη Πιστιάλκα.

Να σώσουμε όλους τους ανάλογους Αντώνηδες.

Ανατροπή και φτου από την αρχή για μια πατρίδα που να γίνει ανθρώπινη.

 

Κ.Τ.

Ιδού τι γράφει για τον εαυτό του ο ίδιος ο σ. Αντ. Πιστιάλκας στο Facebook και όλοι μας αδιαφορούμε:

 

Διαταγή πληρωμής και κ α τ ά σ χ ε σ η ‘’’’ π ρ ώ τ η ς ‘’’’ κ α τ ο ι κ ί α ς του Πιστιάλκα Αντώνη ή antonis forotexnikos κατά facebook΄

Τη διαταγή πληρωμής την έστειλε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για επισκευαστικό δάνειο που πάρθηκε το 2007 με τοκοχρεωλυτική αξία 50.000 και είχε κατεβεί στις 35.000 το 2011.
Τώρα η τράπεζα Πειραιώς το ανέβασε με τα πανωτόκια και τα δικαστικά έξοδα σε 65.000 !!!.
Από το 2011 και μετά με πήρε η κάτω βόλτα οικονομικά, ετήσιο καθαρό εισόδημα προ ασφαλιστικών εισφορών : (2011 = 7.000, το 2012 = 6.000, το 2013 = 4.500, το 2014 = 4.000, το 2015 = 3.000 και μετά σχεδόν (0) μηδέν γιατί αρρώστισα με πολύ βαριά κατάθλιψη και άγχος σε σημείο που χτυπιώμουνα.

Ζω μόνος (εργένης στα 70.α μου), άνευ εισοδήματος, σιτίζομε από την εκκλησία μέρας παρά μέρα και αν φέρουνε το φαγητό.

Από το 2014 η βαριά κατάθλιψη και το άγχος εμφανιστήκαν έντονα ώσπου το Δεκέμβρη του 2016 κάποιος γνωστός που του τηλεφώνησα με πήγε με το 166 στο Νοσοκομείο του Ερυθρού και βγήκα πολύ χάλια έως και σήμερα.

Κάπως συνήλθα με τη χρήση της Pregabalin Sandoz που μου έδωσε γιατρίνα του ΙΚΑ Αλεξάνδρας.

Νέο “ευχάριστο μήνυμα” από τον σ. Αντ. Πιστιάλκα

ΔΕΗ και ΚΟΨΙΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ από την κατοικία του Αντώνη Πιστιάλκα και κατά facebooc antonis forotexnikos

Ήλθε και από τη δικηγόρο ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ η ενημέρωση – ειδοποίηση για την υπέρ τριετή οφειλή μου στη ΔΕΗ (2.450) ευρώ και γιά κόψιμο του ρεύματος.

Άρρωστος από βαριά κατάθλιψη και βασανιστικό άγχος δεν μου ήτανε μπορετό να αποκριθώ, ως όφειλα κάτω από ομαλές συνθήκες, στην εξόφληση των Λογαριασμών της ΔΕΗ. Την “ενημέρωση” και . . . . τα παρεπόμενα μου την έστειλε η δικηγόρος ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ, 15-10-2018.

Το τηλέφωνό της είναι 210 / 8221 808

 

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε:

Παν. Λαφαζάνης: Να σώσουμε τον Αντώνη Πιστιάλκα από την κυβερνητική και τραπεζική αναλγησία. Άρρωστος, με μηδενικό εισόδημα, χάνει το μικρό σπίτι του για μικρό χρέος

“Κυβέρνηση, πολιτικό κατεστημένο και τράπεζες κάθε μέρα που περνάει ξεπερνάνε και την πιο νοσηρή φαντασία σε απανθρωπιά, παχυδερμία, αναλγησία και αγριότητα σε μια κοινωνία που όλο και περισσότεροι, παρά την προπαγάνδα περί «μεταμνημονιακής» ευημερίας, πένονται και εξαθλιώνονται.

Τελευταίο απάνθρωπο θύμα κοινωνικής αναισθησίας ο σύντροφος και αγωνιστής από τα παλιά Αντώνης Πιστιάλκας.

Ο Αντώνης Πιστιάλκας ηλικιωμένος, με μηδενικό στην κυριολεξία εισόδημα, άρρωστος, χωρίς να μπορεί ούτε τα φάρμακα του να αγοράσει, ενώ τρώει όταν βρίσκει σε συσσίτια, έλαβε και από πάνω διαταγή πληρωμής από την Τράπεζα Πειραιώς για κατάσχεση και του τελευταίου του καταφυγίου και μοναδικού περιουσιακού του στοιχείου, που είναι το σπίτι του 66 τ.μ στους Αμπελόκηπους, για πραγματικό χρέος που δεν ξεπερνάει τα 35 χιλ. ευρώ, ενώ η ΔΕΗ του έστειλε ειδοποίηση ότι του κόβει το ρεύμα!

Ο αγριανθρωπισμός ενός συστήματος και μιας κυβέρνησης κοινωνικής αναισθησίας θέλει να πετάξει τον Αντώνη Πιστιάλκα άρρωστο και πεινασμένο, να πεθάνει άστεγος στο δρόμο.

Θεωρώ χρέος όλων μας και θέμα αξιοπρέπειας να κάνουμε κάτι για να σώσουμε τον Αντ. Πιστιάλκα και όλους τους ανάλογους Αντώνηδες που κατακλύζουν την κοινωνία μας, μας περιβάλλουν με την δυστυχία τους και τους προσπερνάμε, συνήθως, αδιάφοροι, κλείνοντας τα αυτιά μας και αποστρέφοντας το βλέμμα μας.

Η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει άμεσα διάβημα διαμαρτυρίας στην Τράπεζα Πειραιώς για να σταματήσει η διαδικασία κατάσχεσης του σπιτιού του Αντ. Πιστιάλκα.

Καλούμε την κυβέρνηση να παρέμβει για να τερματιστεί η κατάσχεση του σπιτιού του Αντ. Πιστιάλκα καθώς όλες οι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Η στέγη, το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά, τα οποία δεν μπορεί να τα στερείται κανένας συμπολίτης μας.

Σήμερα όσο ποτέ η χώρα έχει ανάγκη από μια βαθιά ανατροπή της οποίας θεμελιώδες συστατικό είναι η διευρυμένη σεισάχθεια – διαγραφή χρεών και η κατοχύρωση του δικαιώματος όλων στα πιο θεμελιώδη κοινωνικά αγαθά και σε μια ανθρώπινη, αξιοπρεπή ζωή.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας