Σώστε Ναγκόρνο-Καραμπάχ και Αρμενία. Κινδυνεύουν!Αν πέσουν, θα έρθει η σειρά Κύπρου-Ελλάδας

2395
λαφαζάνης

Ναγκόρνο Καραμπάχ και Στεπανακέρτ κινδυνεύουν από το τουρκοαζέρικο μαχαίρι. Κάθε ώρα που περνάει ελλοχεύει η πτώση, η σφαγή και ο θάνατος απέναντι σε έναν πολύ υπέρτερο σε κεφάλαια, σε οπλικά συστήματα και σε αριθμητικό δυναμικό εχθρό.

Δυστυχώς , η Ελλάδα των επιλήσμονων, των παραδομένων  και των “προδοτών” που ηγούνται στην χώρα, κοιμάται . Σηκώνει αδιάφορα τους ώμους της απέναντι στη βασανιστική αρμενική δοκιμασία. Η υποτελής ηγεσία της χώρας μας, αφού εγκατέλειψε στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε τις κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας και ψήφισε κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας (!!!), τώρα βρίσκει χίλιες δύο προφάσεις για να μην σταθεί στο πλευρό του αρμενικού λαού και για να μην εκφράσει  έμπρακτα την αλληλεγγύη της τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο πεδίο της ηθικής και υλικής συμπαράστασης με όλα τα δυνατά μέσα.

Καταγγέλλουμε τους κυβερνώντες και τα κατεστημένα της αντιπολίτευσης για την πολιτική αναισθησία και παχυδερμία τους, η οποία, δυστυχώς, και εξ αντικειμένου συνδράμει την τουρκική επέλαση.

Καταγγέλλουμε τις κυβερνητικές  ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην τουρκοαζερική δολοφονική συμμαχία και την  δίκαιη και ηρωϊκή αρμενική αντίσταση, όπως και τις ψευδοδικαιολογίες που προβάλλονται για να δικαιολογηθούν αυτές οι άθλιες ίσες αποστάσεις.

Αυτήν την ώρα στην Ελλάδα πρέπει να ηχήσει ένας μεγάλος ενωτικός συναγερμός και να υπάρξει μια μεγάλη ενωτική έμπρακτη λαϊκή συμπαράσταση για να μην πέσει το Ναγκόρνο Καραμπάχ . Σε όλη την χώρα πρέπει να κυριαρχήσει το σύνθημα: Είμαστε όλοι Αρμένιοι.

Σήμερα απαιτούνται να υπάρξουν μεγάλα ενωτικά συλλαλητήρια έξω από τις πρεσβείες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν και τα οποία με μια φωνή να απαιτήσουν: Κάτω τα χέρια από το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Για όσους έχουν αυταπάτες, πρέπει να μάθουν ότι: αν πέσει το Ναγκόρνο Καραμπάχ, θα πέσει στη συνέχεια και η Αρμενία. Και αν πέσει η Αρμενία, θα ακολουθήσουν η Συρία, η Λιβύη και σιγά-σιγά η Κύπρος, η Ανατολική Μεσόγειος και τα Αιγαίο.

Και κάτι ακόμα: Η Αρμενία έχει στενές πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχικές σχέσεις με την Ρωσία.

Η κυβέρνηση και η προεδρία της Αρμενίας οφείλουν στην βάση αυτών των συμμαχικών σχέσεων με την Μόσχα, να καλέσουν τώρα και δημόσια τη ρωσική ηγεσία να επιδείξει την έμπρακτη στρατιωτική βοήθεια της στον χιλιοβασανισμένο  αγωνιζόμενο αρμενικό λαό.

Από αυτό το βήμα κάνουμε έκκληση στον ρωσικό λαό και στη ρωσική ηγεσία να σταθούν έμπρακτα αλληλέγγυοι στο λαό της Αρμενίας και να μην επιτρέψουν να συντελεστεί μια ανθρωπιστική καταστροφή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ σε βάρος του αρμενικού λαού.

Όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα δεν πρέπει να επιτρέψει μια νέα γενοκτονία των Αρμενίων στον 21ο αιώνα, ανάλογη με εκείνη που υπέστη ο αρμενικός λαός από τους Νεότουρκους το 1915.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας