ΣΥΡΙΖΑ: Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!

1899
συριζα

Βρόμικη και ύπουλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Βενεζουέλα και η πολιτική απατεωνιά σε μια από τις καλύτερες στιγμές της.

Αφού πρώτα βεβαιώθηκαν ότι το πραξικόπημα απέτυχε, το καταδίκασαν, υιοθετώντας, εντούτοις, την κύρια πρόταση της Δεξιάς και των ιμπεριαλιστών, για διενέργεια προεδρικών εκλογών. Αμφισβητώντας, έτσι, τη νομιμότητα του εκλεγμένου προέδρου Μαδούρο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν των όποιων άλλων δεσμεύσεων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των ιμπεριαλιστικών κέντρων των ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, η αποφυγή μιας τοποθέτησης ξεκάθαρης υπέρ της δημοκρατίας και των ελευθεριών του λαού της Βενεζουέλας προκύπτει και από τις σχέσεις με τη διαβόητη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Η Διεθνής των σοσιαλδημοκρατών -που επιδιώκεται να αποτελέσουν τον κορμό της “προοδευτικής συμμαχίας” που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ– και της οποίας προεδρεύει ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου, καλύπτει πλήρως τις απόπειρες αντιδημοκρατικής εκτροπής στη Βενεζουέλα. Άλλωστε, μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι και το κόμμα “Λαϊκή Θέληση” του ανδρείκελου των ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας