Συγκέντρωση της ΛΑ.Ε Θεσ/νίκης με αίτημα την απελευθέρωση της φυλακισμένης καθαρίστριας

1498
καθαρίστρια

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επί της συμβολής της οδού Τσιμισκή με την Πλατεία Αριστοτέλους, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση της άδικα φυλακισμένης καθαρίστριας που εργαζόταν στον Δήμο Βόλου και η οποία καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση για πλαστογραφία του απολυτήριου δημοτικού.

Οι διαδηλωτές , με σύνθημα “Λευτεριά στην καθαρίστρια“, δήλωσαν την συμπαράστασή τους στη γυναίκα και συγκέντρωσαν υπογραφές ζητώντας την αποφυλάκιση της.

Μάλιστα η ΛΑ.Ε. έχει, ήδη, εκδώσει ανακοίνωση (διαβάστε ΕΔΩ) με την οποία στηλιτεύει την κυβέρνηση και ειδικά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποδίδοντάς του μερίδιο ευθύνης για τη φυλάκιση της καθαρίστριας.

Η Ιωάννα Γαϊτάνη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ, που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση, χαρακτήρισε τη δεκαετή κάθειρξη της 53χρονης γυναίκας ένα έγκλημα στο οποίο είναι συνένοχες όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, η δικαιοσύνη αλλά και η αστυνομία.
Η ίδια υπογράμμισε πως την ώρα που άλλοι πολίτες έχουν διαπράξει πολύ χειρότερα εγκλήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι, «η φτωχή γυναίκα που άλλαξε ένα απολυτήριο δημοτικού για να ταΐσει τα παιδιά της έφαγε 10 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. Αυτό δείχνει το μίσος στους φτωχούς όταν παρανομούν και την ανοχή στους πλούσιους όταν αυτοί παρανομούν πολύ περισσότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας