Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων COURIER – ΣΕΤΤΕΑ | Πέμπτη 12 Ιούλη

1489
συγκέντρωση

Και ώρα 5.30μμ., έξω από τα κεντρικά γραφεία της ACS (Πέτρου Ράλλη 45)

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) εκφράζει τη συμπαράσταση και την πλήρη στήριξη της στον αγώνα του κλαδικού σωματείου μας ΣΕΤΤΕΑ και εργαζομένων της μεγαλύτερης εταιρείας ταχυμεταφοράς – courier ACS, ιδιοκτησίας του Προέδρου του ΣΕΒ, Θ. Φέσσα.

H ACS, παρά την υπερκερδοφορία, την αύξηση του κύκλου εργασιών της, αλλά και την αυτοδιαφήμισή ως «κοινωνικά υπεύθυνης» εταιρεία, έχει εντατικοποιήσει υπερβολικά την εργασία και αντί για προσλήψεις σταθερού προσωπικού, εφαρμόζει στην πράξη κάποιες από τις «καινοτόμες ιδέες» της εργασιακής ευελιξίας με συνεχή χρήση αποκλειστικά συμβάσεων ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (4ωρων) και με κυκλικά εναλλασσόμενους τους ίδιους εργαζόμενους!

Την επιλογή της αυτή μάλιστα την δικαιολογεί με το επιχείρημα ότι, η εταιρεία (και ο κλάδος ταχυμεταφοράς γενικότερα) δεν θα γίνει Δημόσιο! Για αυτό και θεσμοθετεί ένα νέο εργασιακό καθεστώς, αυτό των «διερχόμενων» εργαζόμενων.

Η ΟΙΥΕ καλεί τα σωματεία της και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν την Πέμπτη 12/7/2018 και ώρα 5.30 μ.μ. στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ACS (Πέτρου Ράλλη 45), την οποία διοργανώνει το κλαδικό σωματείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας