Στημένο «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου. Ο λαός σιχάθηκε τα «καραγκιοζιλίκια» τους

2510
high tv

Τσίπρας και Καμμένος, αφού από κοινού εξαπάτησαν επί τέσσερα χρόνια τους πολίτες, πρόδωσαν το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, ψήφισαν το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο, ξεπούλησαν τον εθνικό μας πλούτο, παρέδωσαν τη χώρα ως προτεκτοράτο στην αμερικανο-γερμανοκρατία και διευκόλυναν ο ένας τον άλλον να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να εγκριθεί ως πραξικοπηματικό τετελεσμένο από την ΠΓΔΜ, συναποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους κοινό θέατρο με το σημερινό στημένο διαζύγιό τους, μόνο και μόνο, μήπως την ύστατη στιγμή μπορέσουν, ματαίως, να διασωθούν όπως-όπως στις επόμενες εκλογές.

Οι Έλληνες πολίτες, όμως, επί τέσσερα χρόνια έχουν σιχαθεί τα ψέματα, τα «καραγκιοζιλίκια» και τις σκηνοθετημένες παραστάσεις κοροϊδίας και εξαπάτησης Τσίπρα – Καμμένου και δεν πρόκειται να παρασυρθούν από τις απέλπιδες και απεγνωσμένες φαρσοκωμικές κινήσεις τους της τελευταίας στιγμής.

Ο μόνος που ανησυχεί μήπως από το κακόγουστο θέατρο Τσίπρα – Καμμένου προκύψει παρ’ ελπίδα «ατύχημα» και δεν κυρωθούν οι Πρέσπες από την παρούσα Βουλή, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος το μόνο που τρέμει είναι να μην του μείνει αμανάτι και κληρονομιά από το στημένο διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτήν την ώρα η κυβέρνηση Τσίπρα δεν χρειάζεται καμία ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, η οποία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει μέσα στον λαό, ενώ ο τόπος πρέπει να αποφύγει μια απολύτως αθέμιτη επικύρωση από τη Βουλή της Νατοϊκής και ασύμφορης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό που χρειάζεται επειγόντως η χώρα μας είναι να φύγει αμέσως η κυβέρνηση Τσίπρα και η άμεση προσφυγή στις κάλπες για να ηττηθούν τόσο ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη με την ανάδειξη ισχυρής της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή στο πλαίσιο ενός όσο πιο πλατιού μετώπου αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών, αντισυστημικών δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας