Π. Καμμένος: Αν και παραιτημένος, χιλιάδες ευρώ για πατριδοκαπηλία στα Ίμια

1741
καμμένος

Αν και παραιτημένος από το Υπ. Άμυνας ο Π. Καμμένος δεν δίστασε ούτε προς στιγμήν να διατάξει να ετοιμασθεί το ελικόπτερο “του“, μαζί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (εναέρια και επίγεια), προκειμένου να κάνει “show” πολλών χιλιάδων ευρώ κοντά στα Ίμια, σε μια επιχείρηση φτηνής, σχεδιασμένης από το πρωί, πατριδοκαπηλίας και αλαζονείας.

Τα Ίμια σύγχρονο σύμβολο της παταγώδους αποτυχίας των ελληνικών κυβερνήσεων, σύμβολο καιροσκοπισμού των ιθυνόντων και της αφόρητης υποτέλειας τους στις ΗΠΑ, σύμβολο εθελοδουλείας και για την κυβέρνηση Τσίπρα και προσωπικά για τον παραιτηθέντα υπουργό Άμυνας, ο οποίος φεύγοντας εξήρε ως προσωπική του επιτυχία την “στροφή” της χώρας μας στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, δηλαδή την άβουλη δορυφοροποίηση της στον αμερικανοϊσραηλινό άξονα, αντί, λοιπόν, ο Π. Καμμένος να ντρέπεται και να κρύβεται για το “γκριζάρισμα” των Ιμίων, το οποίο συνεχίστηκε και επιβεβαιώθηκε τέσσερα χρόνια επί των ημερών του, χρησιμοποίησε αδίστακτα τις νησίδες ως τρόπαιο, τάχα, της θητείας του και ως ντεκόρ για την φτηνή επίδειξη του.

Αυτήν την ευτελιστική και αντιαισθητικότατη επικοινωνιακή επιχείρηση πατριδοκαπηλίας (με φωτογραφικό υλικό, tweet, βίντεο και χρηματικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο) ξεκίνησε βέβαια από το πρωί ο Π. Καμμένος, νομίζοντας πως απευθύνεται σε πολίτες χωρίς κρίση και χωρίς μέτρο και αισθητική.

Το πρωί σήκωσε tweet από την έπαρση σημαίας σε φυλάκιο στο Γράμμο με αντικομμουνιστικά υπονοήματα, μετά πήγε, συνοδεία επικοινωνιακών μέσων, στον κυριακάτικο Εκκλησιασμό, για να καταλήξει στα Ίμια, σε απόσταση, φυσικά, πέραν των 6 νμ, για να μην αμφισβητήσει την απαράδεκτη συμφωνία “ουδετεροποίησης” τους.

Πολύ κακός ο επίλογος του Π. Καμμένου για τις ένοπλες δυνάμεις και τον ελληνικό λαό, που άξιζαν μιας καλύτερης μεταχείρισης από μια κακόγουστη θεατρική αποχώρηση, η οποία υποτίμησε τη νοημοσύνη τους και επιχείρησε να καταδημαγωγήσει με τον πατριωτισμό και την αξιοπρέπεια τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας