Στα 23 ευρώ η Εθνική Σύνταξη για αγρότες με 20 και 30 χρόνια ασφάλισης

3255
σύνταξη

Παραπέρα μείωση στις εξευτελιστικές συντάξεις των αγροτών φέρνει ο νέος υπολογισμός τους με βάση τον αντιασφαλιστικό νόμο 4387/2016, που άρχισε να εφαρμόζεται. Αποδεικνύεται και στην πράξη έτσι ότι έλεγε ξεδιάντροπα ψέματα στους αγρότες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όταν, ψηφίζοντας το νόμο, ισχυριζόταν πως θα φέρει αύξηση στις αγροτικές συντάξεις.
Οι πρώτοι που το διαπιστώνουν είναι οι αγρότες που γεννήθηκαν το 1950, οι οποίοι, τώρα που ήρθε η σειρά τους να πάρουν τη σύνταξη, βλέπουν ότι η περιβόητη «εθνική σύνταξη» των… 386 ευρώ που τους υποσχόταν η κυβέρνηση, δεν είναι παρά ένα «φιλοδώρημα», της τάξης των 23 ευρώ για όσους συνταξιοδοτούνται με 20 και 30 χρόνια Ασφάλισης, ενώ η συνολική σύνταξή τους κυμαίνεται μεταξύ 330 και 360 ευρώ μεικτά!
Μάλιστα, ακόμα και αυτά τα «ψίχουλα» τους αποδόθηκαν με καθυστέρηση πολλών μηνών, ενώ πολλοί δεν τα πήραν ακόμα, αν και υπέβαλαν τις αιτήσεις στις αρχές του 2017, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβάλλουν ως «δικαιολογία» ότι υπάρχουν ελλείψεις στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας