Σκοτώθηκε εργαζόμενος σε ξενοδοχείο στην Κω

1539
ξενοδοχείο

“Να κάνουν δική τους υπόθεση την προστασία της ζωής τους στους χώρους δουλειάς” καλεί τους εργαζόμενους το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σε ανακοίνωση για τον θάνατο εργαζομένου την ώρα της δουλειάς στο μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο “Κυπριώτη” στην Κω.

Όπως αναφέρει, ο εργαζόμενος «έπεσε από σκάλα, αισθανόμενος αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει στο Νοσοκομείο Κω» και προσθέτει ότι “για άλλη μια φορά έρχεται στην επιφάνεια η παντελής παράδοση των εργαζομένων στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας χωρίς μέτρα πρόληψης και προστασίας επαγγελματικού κινδύνου”.

Το Εργατικό Κέντρο επισημαίνει ότι “καθημερινά συμβαίνουν μικρά ή μεγάλα “ατυχήματα” ενώ το Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου εδρεύει στον Πειραιά και καλύπτει και τα Δωδεκάνησα!”.

Το Εργατικό Κέντρο απαιτεί τον πλήρη και άμεσο έλεγχο των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και καλεί σωματεία και τους φορείς του νησιού να καταδικάσουν το νέο εργατικό δυστύχημα και να εντείνουν την πάλη τους για την προστασία της ζωής τους στους χώρους δουλειάς απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας μέσα σε αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας