Η Σφαγή των αμνών – Αρπαγή των αγροτικών επιδοτήσεων από ΑΑΔΕ, Τραπεζες

εμπορία

Ασφαλώς ο καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης Τόμας Μάγερ στο βιβλίο του <<Η Πολιτική ως θέατρο>> περιγράφει με διεισδυτικότητα και χιούμορ , πως χειραγωγείται η κοινωνία και πώς τα μέσα ΜΜΕ την εξουσιάζουν  εν προκειμένω πως εφαρμόζεται η μεταμνημονιακή νεοφιλελευθερη πολιτική.

Παρά λοιπόν τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπουργών ότι δεν θα θιχτούν οι επιδοτήσεις εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν ασκήσει αντιρρήσεις κατά των δασικών χαρτών ή αιτήσεις εξαγοράς-χρήσης στις δασικές υπηρεσίες δόθηκε παράταση μέχρι το 2020 να ολοκληρωθούν και φυσικά οι επιδοτήσεις δεν θα κοπούν.

Στη πράξη όμως πριν προλάβουν οι αγρότες-κτηνοτρόφοι να δουν τα χρήματα τους στο λογαριασμό τους η ξενόδουλη ΑΑΔΕ και οι Τράπεζες άρπαξαν τα χρήματα.

Ερωτημα 1ο Ισχύει ή δεν ισχύει το ακατάσχετο των επιδοτήσεων σύμφωνα με την υπάρχουσα κοινοτική Νομοθεσία;

Ερώτημα 2ο Προς τι οι πρόσφατες διαβεβαιώσεις των υπουργών ότι το ακατάσχετο θα ορισθεί Νομοθετικά στις 15000 ευρώ. στους αγρότες.

Ερώτημα 3ο Δημιουργήθηκε ή όχι ειδική πλατφόρμα από κτηματολόγιο Α.Ε -δασικές υπηρεσίες- ΟΠΕΚΕΠΕ απ’οπου εξαιρούνται προσωρινά από την μερική κύρωση του δασικού χάρτη ολες οι αντιρρήσεις και οι εξαγορές μέχρι να εκδοθούν οι Διοικητικές αποφάσεις ; φτιάχτηκε λοιπόν η ειδική αυτή πλατφόρμα για να μην κοπούν οι επιδοτήσεις;

Ναι ή Οχι;

Ερώτημα 4ο Σύμφωνα με το Ν.4389/27-5-2016 η σύσταση της ΑΑΔΕ είναι ή δεν είναι χωρίς Νομική εκπροσώπηση και πώς νομιμοποιείται μαζί με τις τράπεζες να αρπάζουν τις καταθέσεις;

Ισχύουν ή δεν ισχύουν οι διατάξεις του Ν.Δ 1059/1971 και όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.1858/89 και 2214/94 περί του απόρρητου των τραπεζικών καταθέσεων και τραπεζικών συναλλαγών; οπου ορίζει ρητά ότι η κατάσχεση γίνεται μόνο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας αυστηρά ειτε λόγω ξέπλυμα μαύρου χρήματος, άλλων εγκληματικών
πράξεων όπως λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Ερώτημα 5ο Σε ποια χώρα του κόσμου έγινε αυτή η ληστεία ή η σφαγή;

Επειδή η κοινωνία βράζει από αγανάκτηση από την βάρβαρη Νεοφιλελεύθερη πολιτική είναι χρέος μας να ξεσκεπάσουμε αυτή την πολιτική,τα δε παιγνίδια των μνηστήρων της εξουσίας είναι ένα θέατρο εντυπώσεων πόλωσης ,αποπροσανατολισμού των λαϊκών μαζών στη ουσία εξυπηρετουν την ιδια νεοφιλελευθερη πολιτική.

Ας ξυπνήσει από τον λήθαργο, την αδράνεια ,και την παθητικότητα ο κοιμώμενος γίγαντας λαός,

Ας συνειδητοποιήσει το φιάσκο της μαϊμού αριστεράς, που παριστάνει ότι κυβερνάει,ας κατανοήσει ότι δεν κυβέρνησε ποτέ η αριστερά στην Ελλάδα,κόντρα στους συκοφάντες ,επικοινωνιολόγους που θέλουν την επιβίωση  του παγκοσμιοποιημένου χρηματιστικού καπιταλισμού,την ευρωαντλαντική ένωση , τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Ξεσκέπασμα της φτιασιδωμένης Συριζεϊκης κυβέρνησης.

Αποτροπή του νέου δικομματισμού.

*Ο Παναγιώτης Κορισιάνος είναι Μελος της Ν.Ε ΛΑΕ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας