Σε κλοιό διαφθοράς ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ

1069
διαφθοράς

Σωρεία αποκαλύψεων για την εμπλοκή του σε υπόθεση εκβιασμού – Πιέσεις από την αντιπολίτευση να παραιτηθεί και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές

Αντιμέτωπος με μια ταχύτατα εξελισσόμενη υπόθεση διαφθοράς βρίσκεται ο πρωθυπουργός της  λεγόμενης “Βόρειας Μακεδονίας” Ζόραν Ζάεφ, που θα πρέπει να πείσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του είναι «καθαροί».

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Ιουλίου όταν αποφασίστηκε η σύλληψη του Μπόγιαν Γιοβανόφσκι (γνωστού με το παρατσούκλι Μπόκι 13) και του Ζόραν Μιλέφσκι με την κατηγορία του εκβιασμού ενός ολιγάρχη με το όνομα Ορτσε Κάμτσεφ. Οι εξελίξεις όμως επιταχύνθηκαν την περασμένη Πέμπτη, όταν η δεξιά ιταλική εφημερίδα La Verita δημοσίευσε ένα βίντεο και μια τηλεφωνική συνομιλία.

Στο πρώτο, ο Γιοβανόφσκι και ο Μιλέφσκι εικονίζονται να φεύγουν από το σπίτι του Κάμτσεφ με μια μεγάλη τσάντα που φέρεται να περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια. Στη δεύτερη, ακούγεται ο Μπόκι 13 να υπόσχεται στον Κάμτσεφ – που ανακρίνεται για μια υπόθεση διαφθοράς γνωστή ως «Αυτοκρατορία» – πως θα πέσει «στα μαλακά». Κι αυτό, χάρις στις επαφές του με το γραφείο της Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς.

Μπόχα και δυσωδία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας