Πόλεμο κήρυξε η ΝΔ κατά των ανεμβολίαστων-Βουλευτής Μ.Παπαδημητρίου: «επίθεση εναντίον τους»

540
Πόλεμο κήρυξε η ΝΔ

Ο Κ.Μητσοτάκης επικαλείται το Σύνταγμα για να καταπατήσει τις ανθρώπινες ελευθερίες!

Πρωτοφανείς εμφυλιακές δηλώσεις από τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου ο οποίος είπε ότι «Θα κάνουμε επίθεση σε όσους πιστεύουν αντιεπιστημονικά πράγματα» θέτοντας στο «στόχαστρο» όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Και συνέχισε στο ίδιο «κλίμα» λέγοντας:

«Εγώ αναγνωρίζω την ελευθερία συνείδησης και αυτόν που δεν θέλει να το κάνει αλλά όμως όταν πρόκειται για το πως θα οργανώσουμε την κοινή μας ζωή εκεί ισχύει η συλλογική ισχύ, αν θες εσύ για λόγους συνείδησης για λόγους πιστεύω να μην το κάνεις να κάτσεις στο σπίτι».

Αυτό είναι το νέο αφήγημα της κυβέρνησης «είστε ελεύθεροι να πράξετε όπως θέλετε αλλά θα κάτσετε στο σπίτι σας».

 

Την στάση που θα τηρήσει η κυβέρνηση κατά της ελεύθερης συνείδησης των πολιτών την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ο οποίος κατά την συνάντησή του με την ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου επικαλέσθηκε το άρθρο 25 του Συντάγματος: «Το Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης» 

Φυσικά πρόκειται περί διασταλτικής ερμηνείας του τι θεωρεί «χρέος» ο ίδιος.

Βέβαια πρέπει να θυμίσει κάποιος στον πρωθυπουργό ότι σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». 

Από την στιγμή που επιχειρείται να καταστούν υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις παραβιάζεται το Σύνταγμα. Συνεπώς ποιο από τα δύο άρθρα ισχύει στην προκειμένη περίπτωση;

Για να επανέλθουμε στην δήλωση Παπαδημητρίου, κατά την κυβέρνηση δεν έχουμε απολυταρχικό εκβιασμό, αλλά ελευθερία επιλογής!

Από την στιγμή όμως που θα αποκόψει τον πολίτη που δεν εμβολιάζεται (για τους χ,ψ,ζ λόγους) από την οικονομική και κοινωνική του ζωή, στην ουσία τον έχει «τελειώσει» από την ζωή γενικώς.

Φυσικά ούτε στο σπίτι του θα μπορεί να κάτσει αφού σε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα έχει «βυθιστεί» στα χρέη και στους λογαριασμούς, δηλαδή θα του κόψουν το φως, το νερό το τηλέφωνο και στο μέλλον θα του πάρουν και το σπίτι λόγω χρεών.

Δηλαδή αν δεν κάνουν το εμβόλιο το 40% του πληθυσμού η κυβέρνηση θα πτωχοποιήσει αυτή την μερίδα του ελληνικού λαού; Θα κάνει την χώρα Γουατεμάλα; Ένας στους δύο δεν θα δουλεύει; Δεν θα ζει;

Βασική πηγή : pronews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας