Πρώτο βήμα νίκης από τις 22 απλήρωτες και απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΕΚΑ

1745
καθαρίστριες

Δεσμεύσεις Σταθάκη κατά την συνάντησή του με τον Παν. Λαφαζάνη.
Ενωτική και αγωνιστική ήταν και σήμερα το πρωί η παρουσία των 22 απλήρωτων και απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Ενέργειας, έξω από το Υπουργείο στην Μεσογείων.
Στην συγκέντρωση των καθαριστριών παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΛΑ.Ε οι Παν. Λαφαζάνης, Τάσος Μαυρόπουλος, Παν. Κατίκας και Διον. Φλαμιάτος και ο Τάσος Καραγιώργος από το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α.
Ο Παν. Λαφαζάνης με την αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν στο Υπουργείο για το θέμα των καθαριστριών με τον Γιώργο Σταθάκη και του ζήτησαν την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των καθαριστριών.
Ο Γιώργος Σταθάκης δεσμεύτηκε στο αίτημα της ΛΑ.Ε ότι θα εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία θα δεσμεύεται ρητώς σε συγκεκριμένες άμεσες ημερομηνίες εξόφλησης των δεδουλευμένων των καθαριστριών, καθώς και στο αίτημά τους να παραμείνουν στην δουλειά τους με κανονική καταβολή του μισθού τους έως το τέλος του 2017, που λήγει η σύμβασή τους.
Οι καθαρίστριες αναμένουν την γραπτή αυτή δημόσια ανακοίνωση-δέσμευση του Υπουργού και εφόσον το κείμενο της ανακοίνωσης αποτυπώνει ακριβώς τις προφορικές δεσμεύσεις του Υπουργού στον Παν. Λαφαζάνη, τότε και μόνο θα λύσουν τον αγώνα τους και θα επανέλθουν στην εργασία τους.
Οι καθαρίστριες με τον αγώνα τους πέτυχαν μια πρώτη νικηφόρα δέσμευση και επιμένουν ενωμένες μέχρι την τελική νίκη.
20170904_114801
20170904_114746
20170904_114702

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας