Πρόταση αγώνα Πρωτοβουλίας Εκπαιδευτικών και ΑΡΕΝ για την απόσυρση του Προσοντολογίου

1134
αγώνα

Που κατατέθηκε εσπευσμένα στις 7/1 στη Βουλή!

Μετά την σημερινή κατάθεση του προσοντολογίου των απολύσεων χιλιάδων αναπληρωτών και της αξιολόγησης στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής και την απόπειρα να ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή 12 Γενάρη, καλούμε τα ΔΣ των ΔΟΕ- ΟΛΜΕ να θέσουν τον κλάδο, χωρίς καμιά άλλη καθυστέρηση, σε τροχιά αγωνιστικής και απεργιακής σύγκρουσης για να αποσυρθεί το σχέδιο-λαιμητόμος.

Οφείλουν, το λιγότερο, να κηρύξουν τώρα τριήμερη απεργία μέσα στην εβδομάδα (Τετάρτη- Πέμπτη – Παρασκευή) και να εισηγηθούν στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΕΛΜΕ τη συνέχιση του αγώνα με απεργία διάρκειας μέχρι τη νίκη! Να συγκληθoύν στο τέλος της εβδομάδας Ολομέλειες προέδρων για τη συνέχιση του αγώνα.

Στο ίδια πλαίσια καλούμε τα πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία, τις συλλογικότητες των αναπληρωτών αλλά και όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις του εκπαιδευτικού κινήματος να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση και την ανάπτυξη ενός πολύμορφου, αγωνιστικού και απεργιακού σχεδίου που θα στοχεύσει στην ανατροπή. Με ενημερώσεις, κινητοποιήσεις, καταλήψεις, συντονισμό σωματείων, συνελεύσεις αγώνα. Να γίνουν η ατμομηχανή ενός πραγματικού αγώνα, για να μην περάσει ο νεοφιλελεύθερος οδοστρωτήρας των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων στη δημόσια εκπαίδευση.

Αυτήν την πρόταση καταθέτουμε ως Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών και Αγωνιστική Ριζοσπαστική Ενότητα, στα ΔΣ των πρωτοβάθμιων εκπαιδευτικών συλλόγων και των ΕΛΜΕ καθώς και στις Γενικές τους Συνελεύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας