“Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε!”. Αποδοκιμασίες κατά Φάμελλου στη Μεγαλόπολη

2163
πουλάτε

Με άγριες διαθέσεις “υποδέχτηκαν” οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ χθες, Τετάρτη 20 Ιουνίου, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, στη Μεγαλόπολη, όπου χαρακτηρίστηκε “ανεπιθύμητος” και απαιτήθηκε να φύγει.

Εκφράζοντας τις διαθέσεις του συνόλου, σχεδόν, της εξαγριωμένης τοπικής κοινωνίας, η ζωή της οποίας συνδέεται άμεσα με τη λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι περικύκλωσαν τον χώρο του δημαρχείου, όπου κρυβόταν ο υπουργός, πέταξαν σανό και κάρβουνα, και φώναζαν συνθήματα, με κυρίαρχα τα “Τσίπρα – Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά!” και “Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε!”.

Οπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε σύντομη συνάντηση που είχαν μαζί του, του τόνισαν πως δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί, καθώς το ξεπούλημα δεν είναι αποδεκτή πρόταση γι’ αυτούς.

“Στη Μεγαλόπολη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα, αλλά εσείς προχωρήσατε στο ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα”, του είπαν και του ζήτησαν ν’ αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.

Τρομοκρατημένος ο υπουργός κρυβόταν για πολλή ώρα στο δημαρχείο, απ’ όπου βγήκε μόνο όταν βεβαιώθηκε πως είχαν αποχωρήσει οι διαδηλωτές, οπότε έφυγε σαν κυνηγημένος από τη Μεγαλόπολη.

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας