Πολιτικά ζόμπι και πολιτικά απόβλητα ξαναγράφουν παλιά και πρόσφατη ιστορία

3014
πολιτικά

Γράφουν ότι, τάχα, αποθεώθηκε ο Αντ. Σαμαράς στο συλλαλητήριο, ο οποίος μίλησε εξ ονόματος όλων των Ελλήνων πολιτών (!) για «συγκλονιστική εικόνα ενότητας και αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού».
Ακόμα πιο θερμός εκ του μακρόθεν ο συνεταίρος του Αλ. Τσίπρα και υπουργός Άμυνας, παρακαλώ, Παν. Καμμένος χαρακτήρισε το συλλαλητήριο «ψυχή των Ελλήνων». Από την άλλη ο Η. Κασιδιάρης, παρών κι αυτός στο συλλαλητήριο, βρήκε την χρυσή ευκαιρία να εξαπολύσει βρωμιές κατά του Μίκη, οι οποίες, στο κλίμα των καιρών, ελήφθησαν ως ύμνοι, από αρκετές ιστοσελίδες!
Θαύματα! Θαύματα, λοιπόν. Το συλλαλητήριο, αν μη τι άλλο, κατάφερε να φέρει στη σκηνή πολιτικά καταδικασμένους, να δώσει την δυνατότητα σε πολιτικούς υπό κατάρρευση να επιχειρούν να ξαναβρούν εκλογική αγορά και σε πολιτικά απόβλητα να γίνονται τιμητές.
Η ιστορία πάει να ξαναγραφτεί κάτω από τα μάτια μας και να γραφτεί κάτω από τις σημαίες μιας νέας εθνικοφροσύνης, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον πατριωτισμό, απ’ όσες παρατάξεις και ιδεολογίες την έχουν μολύνει και ντροπιάσει με το μίσος, την προδοσία και το αίμα των λαών.
Είναι η ώρα μιας μεγάλης ριζοσπαστικής, προοδευτικής, γνήσια πατριωτικής και δημοκρατικής πανστρατιάς με το πιο πλατύ μέτωπο των ριζοσπαστικών πολιτικών και λαϊκών δυνάμεων της χώρας που οραματίζονται την δημοκρατική ανατροπή, για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, λιτότητα και νεοεθνικοφροσύνες, μια Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική, την μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλειά της και να οραματιστεί την ειρήνη, την συνεργασία και την συνανάπτυξη λαών και χωρών των Βαλκανίων και της περιοχής μας, με πλήρη σεβασμό στα υπάρχοντα σύνορα και στο Διεθνές Δίκαιο.

Μαρία Λυδάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας