Πλειστηριασμοί: Στο νοσοκομείο με θλάσεις έστειλαν τα ΜΑΤ τον Θανάση Γούναρη

1635
πλειστηριασμοί

Βαρβαρότητα και αγριότητα!

Πριν τρεις περίπου βδομάδες το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ήταν παρών στην Καποδιστρίου, έξω από συμβολαιογραφείο που εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες.

Μεταξύ των διαδηλωτών και διαμαρτυρομένων ο Θανάσης Γούναρης, στέλεχος των «Πειρατών», πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε. και ανένταχτοι αγωνιστές.

Όλοι αυτοί ειρηνικά, χωρίς να κρατάνε απολύτως τίποτα, με γυμνά χέρια, ζήτησαν από τα παρατεταγμένα παρανόμως ΜΑΤ να εισέλθουν στην πολυκατοικία και να γίνουν δεκτοί από τη συμβολαιογράφο, προκειμένου να υποβάλλουν ειρηνικότατα τα αιτήματά τους.

Τα ΜΑΤ, με την ευθύνη της αστυνομικής και πολιτικής ηγεσίας, όχι μόνο δεν επέτρεψαν την είσοδο αλλά μετά και από φραστικούς διαξιφισμούς και μικρό απωθήσεις, επιτέθηκαν με βιαιότητα στους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Γούναρης.

Με την αποχώρηση τους οι χτυπημένοι διαμαρτυρόμενοι δεν αντελήφθησαν με ζεστά χτυπήματα την βαρύτητα των τραυμάτων.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Θανάση Γούναρη, που αναγκάστηκε την άλλη μέρα να πάει στο Νοσοκομείο, να υποστεί ειδική παρέμβαση και να κυκλοφορεί μέχρι σήμερα με χίλιες δυσκολίες και με πατερίτσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας