Πιο δουλόφρων πεθαίνεις. Καμμένος: Είμαστε οι πιο πιστοί σε ΝΑΤΟ-ΗΠΑ

1513
καμμένος

Την έναρξη της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2018» παρακολούθησε σήμερα από τη φρεγάτα «Ψαρά» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, και τον Αρχηγό Στόλου, αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο.

Το σενάριο της άσκησης που παρακολούθησε ο υπουργός περιελάμβανε ανακατάληψη πλοίου και γυμνάσιο αντιμετώπισης αεροπορικής προσβολής από μονάδα επιφανείας.

Μιλώντας στο προσωπικό, ο κ. Καμμένος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «η Ελλάδα αποκτά μια ιδιαίτερη γεωπολιτική δύναμη στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Είμαστε η χώρα σταθερότητας, η χώρα-κέντρο, με τις διμερείς συμφωνίες που έχουμε χτίσει με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, τον Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και βόρεια με τις χώρες της Βαλκανικής. Αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής».

Με δυο λόγια ο Π. Καμμένος είπε ξεκάθαρα ότι πιο υποτελής στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στους δορυφόρους και ημιδορυφόρους τους στην περιοχή, πεθαίνεις!

Αλίμονο στην Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας